Футбол: На честь приїзду «Дніпра» в Чернівцях скорочують робочий день

0

У день матчу 1/16 фіналу Кубку України з футболу «Буковина» – «Дніпро» 25.09.13 у Чернівцях вболівальникам можуть скорочувати робочий день.

Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин перед початком засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради звернувся до підприємств міста з ініціативою підтримати чернівецьку команду у футбольному матчі 1/16 фіналу Кубку України між ФСК «Буковина» та «Дніпром» (Дніпропетровськ) і впровадити скорочений робочий день у середу, 25 вересня, для працівників, які мають намір відвідати зустріч.

 

«Гра із грандом українського футболу, командою – учасником групового етапу Ліги Європи є надзвичайним випробуванням для оновленого чернівецького колективу. У подібному матчі, окрім фізичних та моральних якостей команди, одним із вирішальних факторів є підтримка глядачів на трибунах. Тому прошу власників, керівників чернівецьких підприємств по можливості впровадити 25 вересня скорочений робочий день для вболівальників та запрошую їх разом із своїми колективами підтримати рідну команду, відвідавши матч, який розпочнеться на стадіоні «Буковина» о 16:00», – заявив Віталій Михайлішин.

 

Прес-служба

Чернівецької міської ради

«Дніпро» прибув до Чернівців близьким до оптимального складом

Нам матч з чернівецькою командою, як повідомляє ua-football.com, Хуанде Рамос взяв 18 футболістів:

Євген Коноплянко. Фото: sport-xl.net
Євген Коноплянка. Фото: sport-xl.net

Воротарі: Денис Бойко, Ян Лаштувка

Захисники: Александру Влад, Віталій Мандзюк, Євген Чеберячко, Дуглас, Артем Федецький

Півзахисники: Сергій Кравченко, Джаба Канкава, Євген Коноплянка, Александр Кобахідзе, Бруно Гама, Євген Шахов, Руслан Ротань, Сергій Політило

Нападаючі: Євген Селезньов, Роман Зозуля, Матеус.

Після травми повернувся в склад Політило. Однак з різник причин проти «Буковини» не можуть зіграти Джуліано, Денис Кулаков, Ондржей Мазух, Іван Стрініч, Нікола Калініч та Андрій Близниченко.

До Чернівців дніпряни прибули у вівторок, 24.09.13. І зупинилися в готелі «Буковина».

Головачук: «Буковина» має дати бій «Дніпру» у Кубку України

Leave A Reply

Your email address will not be published.