Футбол: Для Романа Зозулі Чернівці – місто, де жив батько і живе тітка

1

Після кубкового матчу «Буковина» – «Дніпро» багато хто бачив форварда дніпропетровців Романа Зозулю на виході зі стадіону в компанії симпатичної жіночки та підлітка.

 

На запитання: «Невже у Чернівцях є родичі?» Роман усміхнувся і ствердно кивнув головою, а його

Роман Зозуля з чернівецькою тіткою і місцевими фанами
Роман Зозуля з чернівецькою тіткою і місцевими фанами

співрозмовниця «перехопила ініціативу» і пояснила: «Так! Я його тітка – Зозуля Світлана Олександрівна, живу у Чернівцях».

На запитання SportBuk.com тітка зіркового футболіста відповіла вже після того, як автобус «Буковини» відвіз дніпропетровців в аеропорт.

 

Судячи з того, як ви з Романом «не могли наговоритися», бачитесь ви нечасто?

Справді, з Романом ми бачимось вже рідко, – зазначає Світлана Зозуля. – Частіше бачимось з його мамою Оленою, яка живе в Києві. Вони з батьком Романа розлучилися. У неї інша сім’я, ще одна донька.

А для вас Чернівці – рідне місто?

Тепер вже так. Чоловік був військовим, так ми тут і опинились. А після того, як батько Романа – мій брат В’ячеслав розлучився з Оленою, то й він переїхав до Чернівців. Тут і дожив свій недовгий, на жаль, вік. Похований на кладовищі по вул. Зеленій.

Давно його не стало?

23 вересня було 8 років. Захлеснувся…

Роман встиг відвідати могли батька?

Цього разу не встиг…

А взагалі Роман гостює час від часу у вас?

Ще малим приїжджав. І на матчі, він же грав за «Динамо» різних вікових груп. І просто так. У тому числі до батька, коли він ще був живий.

Отже, ви його знаєте змалку. Коли зрозуміли, що він може стати професійним футболістом?

Так Роман лиш почав ходити, одразу і м’ячик почав катати (сміється – авт.). Мій брат В’ячеслав дуже любив футбол. У нього не склалось з цим, і він дуже хотів, щоби син став футболістом. Мама водила Ромчика з 6 років на тренування. Якось одразу зробила ставку на футбол. Потім він почав грати за юнацькі команди «Динамо», збірні України різного віку. Їздив за кордон на змагання. Тобто було зрозуміло, що у нього є перспективи у футболі.

І ви, звісно, почали гордитися футбольними досягненнями племінника…

Ми завжди ним гордилися і гордимося. Він старанний хлопець і всього досягає своєю працею.

Якщо не секрет, після матчу в Чернівцях ви з Романом більше говорили про футбол чи про життя?

Про життя. Фотографії переглядали. Рідко ж бачимось, так що справді не встигли наговоритися. Мене ще не одразу пустили ближче до футболістів, поки пояснила, що я тітка Зозулі, час трохи втратила (сміється – авт.). Потім вболівальники брали автографи, фотографувалися з Романом. Але все одно рада, що побачились.

Фото: «Буковина» у Кубку України поступилась «Дніпру», але не безнадійно

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.