Віктору Олійнику до дня народження подарували… онука

0

Найкращим подарунком до іменин кращому бомбардиру в історії «Буковини» Віктору Олійнику стало народження онука, яке йому «організував» зірковий син Денис Олійник.

У свій 53-й день народження Віктор Олійник не стільки приймає вітання, скільки переймається, як

Денис і Віктор Олійники
Денис і Віктор Олійники

генеральний директор, проблемами збереження головної футбольної команди краю. Принаймні, приймаючи вітання від SportBuk.com, Віктор Борисович одразу переключився на цю болючу тему: «Дякую за вітання і побажання. Справді, це був би чудовий подарунок, якби знайшовся спонсор для «Буковини» замість партнерів, які припинили фінансування. Наразі ситуація просто катастрофічна. В команді залишилось лише п’ять місцевих футболістів, яких ледве умовили не йти поки що. Аматорів можна дозаявляти лише до 2 вересня, до цієї категорії відносяться і юні місцеві футболісти. Вільних агентів можна буде і пізніше дозаявити. Спробуємо встигнути. Дуже не хотілось би, щоби команда зникла, адже «Буковина» – футбольна гордість краю. А щодо життєвого подарунку до дня народження – він у мене чудовий: у Дениса народився сьогодні син! У нього тепер два сина і доця, а у мене стільки ж онуків, чим я, звісно, тішуся. Параметри? 55 см і 3800 г».

Що ж, вітаємо Віктора Борисовича з днем народження та народженням онука! І Дениса – другим «богатирем»! Нехай росте здоровим і щасливим на радість рідним!

 

Вітання від ФСК «Буковина»:

Сьогодні легенда буковинського футболу, один із найбільш яскравих футболістів ФК «Буковина» за всю історію клубу й команди, блискучий забивний форвард Віктор ОЛІЙНИК святкує свій 53-й День народження! Впродовж багатьох років він захищав кольори «Буковини» в якості гравця, потім займав посаду спортивного директора клубу, а тепер очолює ФСК «Буковина» в якості генерального директора!

Шановний Вікторе Борисовичу! ФСК «Буковина» вітає вас із цим прекрасним Днем і зичить Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, здійснення найзаповітніших мрій та вагомих здобутків на професійній ниві! Ми всі щиро переконані, що Ваша невтомна праця і високий професійний рівень сприятимуть у підвищенні іміджу буковинського футболу не тільки в Україні, а й за її кордонами!

ВІКТОР ОЛІЙНИК.

Народився 30 серпня 1960 року в Кельменцях Чернівецької області. Виступав у командах «Фрунзенець» (Суми), «Металург» (Запоріжжя), «Карпати» (Львів), «Краковія» (Польща), «Хасково» (Болгарія), «Зірка НІБАС» (Кіровоград).

У «Буковині» грав у 1982 – 1984, 1986 – 1989, 1991 – 1994, 1996 – 1998 роках. Провів у чернівецькій команді 381 поєдинок, у яких забив 141 гол.

Кращий бомбардир у історії «Буковини»!

Раніше працював у тренерському штабі чернівецького клубу.

У січні 2010 року Віктор Борисович став спортивним директором ФСК «Буковина». З грудня 2012 року – генеральний директор ФСК «Буковина».

Leave A Reply

Your email address will not be published.