Футбол: «Буковину» залишили вже 12 гравців, серед яких і капітан…

0

Кадрові втрати чернівецької «Буковини» зростають, як кажуть, не по днях, а по годинах…

За словами генерального директора ФСК «Буковина» – кращого бомбардира в історії чернівецької команди

Олег Керчу теж залишає "Буковину"...
Олег Керчу теж залишає “Буковину”…

Віктора Олійника, станом на 29.08.13 борт «футбольного корабля», який потрапив у «фінансовий шторм», залишили вже 12 гравців, серед яких і капітан Олег Керчу. «Я вже втомився оформляти «відкріпні» документи. Хлопці розбігаються. А реальних перспектив врятувати команду, на жаль, поки що не дуже видно. Хоча хочеться вірити, що «Буковину» все-таки вдасться зберегти!», – зазначив в експрес-інтерв’ю SportBuk.com Віктор Олійник.

Отож, з команди йдуть вже навіть місцеві вихованці, які, як прогнозували (або хотіли вірити) фахівці та вболівальники, могли ще пограти якийсь час на патріотизмі. Тим більше, що певна підтримка «Буковині» все-таки «світить». Крім того, що, звісно, якісь резерви має знайти почесний президент клубу – секретар міської ради Віталій Михайлішин, як ми вже повідомляли, за «натяком» губернатора деякі бізнесмени виявили готовність підставити плече головній футбольній команді краю.

Як повідомив прес-аташе клубу Альберт Комарі, капітан Олег Керчу офіційно ще не залишив команду.

Є ще одна проблема – у понеділок закінчується трансферне вікно, після чого неможливо буде дозаявити навіть тих же молодих вихованців буковинського футболу, про яких у своїх інтерв’ю вже неодноразово говорив Віталій Михайлішин. А підготовкою документів для дозаявки наразі в клубі не займаються. Тож бодай таким чином врятувати «Буковину» від «зникнення», тобто припинення виступів, не хочуть самі керманичі клубу?.. Тим часом, часу залишається все менше й менше…

Leave A Reply

Your email address will not be published.