Фото: «Найволейбольніші» серед правоохоронців – міліціонери

0

Команда УМВС України у Чернівецькій області виграла ініційований пенітенціаріями волейбольний турнір серед правоохоронців.

 

Волейбольні «баталії» серед команд правоохоронних органів Буковини гостювали у залі обласної ради ФСТ130816-Nezalezhnosti-pravoohorontsi-Lazenko-sportbuk.com (10) «Динамо» і були присвячені 22-й річниці Незалежності України.

На спортивний майданчик вийшли команди обласних управлінь МВС, СБУ, Чернівецького прикордонного загону та відділу Державної пенітенціарної служби.

Перед початком проведення змагань з привітальним словом до команд звернувся очільник буковинських пенітенціаріїв підполковник внутрішньої служби Микола Онофрейчук, який привітав присутніх з річницею незалежності країни та побажав учасникам спортивної вдачі.

Після урочистого відкриття головний суддя змагань Олександр Федоряк провів жеребкування та ознайомив присутніх з системою їх проведення.

З перших секунд гри серед команд – учасниць розгорнулася справжня чоловіча боротьба. Суперники продемонстрували гідну фізичну підготовку, майстерність та комбінаційну гру. Не приховували емоцій і вболівальники, які прийшли підтримати своїх колег – правоохоронців.

Найбільш напружена та динамічна гра відбулася між волейболістами Управління обласної міліції та Служби безпеки. Обидві команди, обігравши своїх суперників, зійшлися  у вирішальному поєдинку. Та цього разу – спортивна вдача була на боці міліціонерів.

Приклад достойної боротьби за бронзові нагороди показали команди Чернівецького прикордонного загону та пенітенціарної служби області. Упродовж всієї гри запекла боротьба велася на рівних. Швидко і захоплююче змінювалися події на полі і лише наприкінці гри пенітенціарії перебороли прикордонників (2:1).

Отже, за підсумками змагань призові місця розділися таким чином: команда УМВС області зайняла перше місце. Другу сходинку посіла команда управління СБ України в Чернівецькій області, третє місце за командою буковинських пенітенціаріїв. Кращим гравцем турніру визнано заступника начальника Чернівецького СІЗО з інтендантського та комунально-побутового забезпечення майора внутрішньої служби Степана Гому .

За сприяння Чернівецької обласної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби, переможці змагань були нагороджені кубками та почесними грамотами.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Фото: Микола ЛАЗЕНКО

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Турнір з волейболу серед правоохоронців до Дня Незалежності 2013 (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.