Відео: День відкритих дверей буковинського «Динамо» (+фото)

0

Динамівці-заслужені майстри спорту та інші відомі особистості стали почесними гостями «Дня відкритих дверей», який організувала обласна рада ФСТ «Динамо» з метою залучення дітей до здорового способу життя.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

День відкритих дверей в облраді ФСТ "Динамо" (SportBuk.com)

***

Відео ОДТРК «Буковина» (програма «Спорт-тайм»)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Матеріал про захід (газета «Доба»)

22 червня у Чернівцях в клубі ФСТ “Динамо” провели “день відкритих дверей”. На захід зібралися кращі спортсмени Буковини з граплінгу, щоб показати майстер-клас по одному з напрямів панкратіону.

Змагання відкрили директор комплексу “Динамо” Віктор Верешко, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Іван Гешко та перший віце-президент обласної федерації з панкратіону, головний суддя змагань 130622-Dynamo-pankration-sportbuk.com (18)Петро Горюк, який зазначив, що “Федерація планує організовувати подібні змагання кілька разів на рік”. Попри те, що того дня в клубі змагалися кращі панкратіоністи області, які виступили в категоріях 66, 71 та 84 кілограми, головними учасниками дійства були діти, задля яких й організували “день відкритих дверей”. Адже метою показових змагань було залучення молоді до спорту та здорового способу життя.

Олександр ДОКІЄН,

студент 2 курсу спеціальності “Журналістика”

філологічного факультету ЧНУ ім. Ю.Федьковича

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.