Відео: Чемпіонат України 2013 з кантрі-кросу на Буковині

1

Черговий етап Чемпіонату України 2013 р. з кантрі-кросу відбувся на трасі комплексу «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району).

 

Відео chernivtsi.tv

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

14 липня 2013 року на трасі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина», що у селі Бояни Чернівецької області, відбувся ІІ етап Чемпіонату України з кантрі-кросу. Змагання з кантрі-кросу тут пройшли вже вдруге.
50 спортсменів-екстремалів з усієї України з’їхалися на Буковину позмагатися у швидкості. Вітер та дощ не злякали, а тільки додали драйву гонщикам. Не обійшлося й без травм – Сергій з Коломиї вибив плечевий суглоб, травмував ногу і змушений був покинути змагання.
Після запеклої та видовищної боротьби визначилася трійка переможців (клас OPEN). Переможцем ІІ етапу став Андрій Маханьков з Хмельницького, який був першим і в І етапі, на ІІ місці – Олександр Матей з Мукачева, ІІІ місце посів чернівчанин Андрій Малаєв.
За словами організатора та учасника ІІ етапу Чемпіонату України з кантрі-кросу Олега Скрипникова, ІІІ етап Чемпіонату України з кантрі-кросу незабаром відбудеться у смт. Глибока, а заключний ІV – восени в Донецьку.

Галина Єреміца, chernivtsi.tv

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.