Фото: За футбольне «Динамо» у товариському матчі зіграв… марафонець

0

«Футбольний бігун» має в активі нагороду Чемпіонату України з напівмарафону, але з дитинства захоплюється футболом, і ось тепер вийшов на поле в одній команді з чемпіоном Всесвітньої Універсіади та іншими відомими виконавцями.

 

У боротьбі за м’яч – Сергій Дуган
У боротьбі за м’яч – Сергій Дуган

Йдеться про 28-річного Сергія Дугана, який на Чемпіонаті України 2013 р. з напівмарафону у Дніпропетровську фінішував третім з результатом 1 год. 9 хв. 3 сек. Захищає він, до речі, честь спортивного товариства «Динамо». У середу, 17.07.13, Сергій «засвітився» на позиції лівого захисника у стартовому складі відродженого чернівецького «Динамо» у товариському матчі проти володаря Кубку Чернівців ФК «Садгора-регіони», який відбувся на штучному полі ФОК «Олімпія». Серед його одноклубників був, зокрема, чернівецький вихованець школи дніпропетровського «Дніпра» голкіпер Юрій Кисилиця, який є чемпіоном Всесвітньої Універсіади-2009. У складі садгірців найзірковішими були екс-капітан «Буковини» Сергій Гамаль та колишній гравець «Буковини» і «Чорноморця» Ігор Мігалатюк.

Перед початком зустрічі «хрещений батько» динамівського колективу – помічник начальника УМВС України у Чернівецькій області Іван Зайцев зазначив, що усвідомлює силу суперника, але, мовляв, чим сильнішими будуть спаринги, тим краще команда підготується до запланованих майбутніх міжнародних випробувань.

Поєдинок виявився доволі рівним. Але динамівці, як з’ясувалося згодом, діяли гостріше і результативніше в атаці. Хоча забивали підопічні Михайла Лахнюка та Валерія Сарафінчана в т.ч. за «допомогою» суперників, які грубовато помилялися у захисті. За рахунку 0:1, Ігор Мігалатюк блискуче виконав штрафний неподалік від карної зони «Динамо», але Юрій Кисилиця зумів дістати м’яча з лівої «дев’ятки» і перевести його на кутовий. А за рахунку 0:3, у другому таймі, Мігалатюк не реалізував пенальті. Проте без «голу-престижу» садгірці теж не залишилися.

За взаємною згодою, команди могли провести необмежену кількість замін. Особливо довгою виявилась лава запасних у «Динамо», чиї 27 гравців навіть у стартовий протокол не вмістилися. Наставники постаралися дати зіграти всім футболістам.

 

«Динамо»: Юрій Кисилиця, Сергій Дуган, Василь Томащук – к/к, Дмитро Дудчак, Володимир Домніцак, Олег Демидовський, Андрій Лахнюк, Михайло Бойчук, Вадим Топорівський, Степан Панцир, Андрій Королянчук, Сергій Мережа, Валерій Лісовий, Олександр Пікулін, Артем Кожокар, Ілля Семотюк, Воробець, Бічер…

«Садгора-регіони»: Василь Луцюк, Сергій Гамаль – к/к, Михайло Пілат, Максим Гринько, Ігор Мігалатюк, Ярослав Ілащук, Юрій Мережа, Андрій Лукащук, Денис Путінца, Юрій Усманов, Костянтин Малуш. Запасні: Ігор Алексєєв, Андрій Гончарюк, Дмитро Петращук, Микола Ткачук, Володимир Миколайчук, Михайло Кінищук, Віталій Рибак.

Фото: «Динамо» (Чернівці) повертається на футбольну арену

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

17.07.13. Футбол. Динамо Чернівці – Садгора-регіони (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.