Фото: «Веселі старти» у кращому наметовому таборі України

0

«Веселі старти» в рамках «Олімпійського літа 2013» відбулися і в наметовому таборі «Райдуга» (с. Просіка), який називають одним з кращих в Україні.

 

Наметовий табір «Райдуга» в с. Просіка Глибоцького району свого часу ініціював і організував директор 130703-Veseli-starty-Rayduga-Prosika-sportbuk.com (61)Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Анатолій Дудка, який давно входить до числа провідних фахівців у цій сфері. Очолювані ним центр та табір неодноразово вигравали різноманітні огляди-конкурси, у т.ч всеукраїнські. Сам Анатолій Петрович у 2012 р. до своїх численних особистих відзнак додав перші місця в заочному та очному турах Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Директор профільного позашкільного навчального закладу районного підпорядкування».

Цікаві форми роботи з підростаючим поколінням, які практикують в наметовому таборі «Райдуга», вже багато років наслідують і в інших регіонах. Керівник проекту Анатолій Дудка підкреслює, що в умовах наметового табору процес соціалізація дітей можна вважати оптимальним. І насичена різноманітними заходами програма чудово цьому сприяє. Взагалі діти лише частину часу проводять в самому таборі, адже учасники постійно вирушають групами в походи (гірські, водні тощо).

Обласний центр «Спорт для всіх» з першого ж року існування співпрацює з очолюваними Анатолієм Дудкою центром та наметовим табором.

Традиційними стали і «Веселі старти», в яких цього разу взяли участь 80 підлітків, розділених на 8 команд. Після першого етапу боротьбу за нагороди від облцентру «Спорт для всіх» продовжили 5 команд. За підсумками веселих естафет призерами стали «Адреналін», «Леприкони» та «Водники». Хоча презенти дісталися і «Меридіану» та «Пілігриму» (склади команд будуть додані). Директор табору Анатолій Дудка додав учасникам «Веселих стартів» солодкі подарунки. А Анатолію Петровичу, у свою чергу, за активну підтримку олімпійського руху дістався презент від обласного відділення НОК України.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Веселі старти 2013 у наметовому таборі “Райдуга” с. Просіка (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.