Фото: Олімпійка і бомбардир на «Веселих стартах» у християнському таборі

0

Учасниця Олімпіади-2012 та екс-гравець ФК «Буковина» були почесними гостями «Веселих стартів» у християнському таборі «Джерело життя» (с. Бояни Новоселицького району).

 

Веселим естафетам, які обласний центр «Спорт для всіх» проводить в рамках «Олімпійського літа», спільно з обласним відділенням НОК України, у дитячих оздоровчих таборах Буковини, передувало цікаве спілкування з почесними гостями. Дітки «засипали» учасницю Олімпійських ігор 2012 р. лучницю Тетяну Дорохову та колишнього футболіста «Буковини» Олександра Білоуса цікавими спортивними та життєвими запитаннями.

В активній частині заходу найспритніші відпочиваючі, розділені на три команди, розіграли медалі від облцентру «Спорт для всіх» за підсумками естафет, які організував фізкерівник табору – спортивний активіст і футбольний арбітр Олександр Гуцуляк. Перше місце виборола команда «Шнурки», друге – «Маріо» і третє – «Аста-Йоніста».

Ще по четверо найвлучніших представників кожної команди змагались у дартсі.

Нагороди і презенти учасникам «олімпійського» заходу вручила титулована Тетяна Дорохова. Усі бажаючі змогли отримати автографи і сфотографуватися з почесними гостями.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

4.07.13. Веселі старти у таборі “Джерело життя” с. Бояни (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.