Вітаємо Миколу Головачука та Сергія Прокопчука!

0

3 червня день народження святкують екс-гравець «Буковини», а нині успішний футбольний тренер Микола Головачук та майстер спорту з офіцерського триборства Сергій Прокопчук.

 

Миколі Георгійовичу сьогодні виповнюється 45 років, тож він сьогодні ювіляр!

Микола Головачук і Сергій Прокопчук
Микола Головачук і Сергій Прокопчук

Микола Головачук народився 3.06.1968 р. у с. Дорошівці Заставнівського району. Закінчив Кам’янець-Подільський педагогічний університет (факультет фізичної культури). Виступав у командах «Динамо» (Кіров, Росія), «Дністер» (Заліщики), СК «Одеса», «Буковина» (Чернівці), ФК «Красилів», а також в аматорських колективах Чернівецької та Івано-Франківської областей. За «Буковину» зіграв 153 матчі (23 голи). У 1998 р. був кращим бомбардиром «Буковини» (інформація клубного сайту). У складі чернівецької команди – срібний призер першості України (1995/1996, перша ліга) та чемпіон України (1999/2000, друга ліга).

Викладач фізвиховання ЧТЕІ КНТЕУ.

З 2001 р. – дитячий футбольний тренер. У 2012 р. очолював «Буковину-2».

Сини Сергій та Юрій займаються футболом і в різний час теж виступали у складі «Буковини». Юрій залучався також до юнацької збірної України.

Сергій Прокопчук народився 3.06.1971 р. В юності захоплювався футболом та легкою атлетикою. Багато років виступав у складі збірної області з легкої атлетики. Пізніше зайнявся офіцерським триборством, в якому виконав норматив майстра спорту. Першим на Буковині почав розвивати триатлон (плавання, біг, вело-шосе), неодноразово представляв область на національних змаганнях з цього виду спорту.

Син Антон займається легкою атлетикою.

Щиросердно вітаємо Миколу Головачука з ювілеєм і Сергія Прокопчука з «рядовим» днем народження! Бажаємо богатирського здоров’я, кавказького довголіття, подальших спортивних і життєвих успіхів на довгі роки!

 

Якщо ви знаєте іменинників і маєте бажання їх привітати публічно, додавайте вітальні слова у коментарях;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.