Відео: У Чернівцях цигарки обмінюють на вітаміни та цукерки

1

Чернівчанам запропонували обміняти цигарки на вітаміни та цукерки в рамках відзначення Міжнародного дня боротьби з тютюнопалінням.

 

У попередні роки аналогічні акції влаштовували представники факультету фізичної культури і здоров’я людини Чернівецького національного університету. Цього разу обмінювати шкідливе на корисне взялися студенти Буковинського державного медичного університету.

 

Відео телеканалу «Чернівці»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Цигарку на цукерку

Студенти Буковинського державного медичного університету у день боротьби з тююнопаління провели на площах нашого міста акцію, у ході якої обмінювали цигарки на вітаміни та цукерки. За кілька годин скриньки майже заповнили, також під час такого флеш-мобу розповідали про згубність цієї звички. Люди по різному реагували на студентську ініціативу, хтось міняв, хтось ігнорував, але загалом у пам’яті кожного закарбувалися слова студентів.

Чоловік неохоче обмінює свою цигарку на вітамінку, але дружина, як справжня жінка переконала його у цьому. Кинути курити не реально, але хороший настрій та солодкий презент для дружини отримав з легкістю. Акцію зініціювали студенти буковинського державного медичного університету.

До студентів долучилися і викладачі. Усі разом міняли цигарки та роздавали друковані матеріали на яких міститься інформація про шкоду тютюну та залежність від цієї згубної звички.

Студенти розділилися на невеличкі групки, аби охопити якомога більше курців. Зовсім не нав’язливо, а навпаки з посмішкою та цукерками піднімали перехожим настрій та нагодували про проблеми тютюнопаління.

Генрієтта Беух. Телеканал “Чернівці”

 Propaganda-sportbuk-sti-layt3-copy-mini

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.