Фото: У Малих Олімпійських іграх на Буковині взяла участь справжня олімпійка

0

Почесними учасниками Малих Олімпійських ігор у першій зміні табору «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьміна Глибоцького району) стали учасниця І Юнацької Олімпіади-2010 і Олімпійських ігор 2012 р. Лідія Січенікова та рекордсмен України зі стрільби з лука Михайло Косташ.

 

У рамках Малих Олімпійських ігор в таборі «Вогник Буковини» 21.06.13 відпочиваючі позмагалися у веселих 130621-Veseli-starty-Vognyk-Bukovyny-B-sportbuk.com (6)-Sichenikovaестафетах, баскетбольній влучності, зіграли у волейбол та дартс. У дартсі юні буковинці мали можливість «помірятися влучністю» з титулованими лучниками – олімпійкою-2012 Лідією Січеніковою (яка, до речі, щойно повернулась з етапу Кубку світу, де в команді виборола «бронзу» і встановила рекорд Європи в кваліфікації) та рекордсменом України Михайлом Косташем (син однієї з найтитулованіших спортсменок в історії Буковини, фіналістки Олімпіади-1988 Тетяни Мунтян). Почесні гості виступили у ролі таких собі інструкторів, хоч в дартс, як зізналися, грають не так вже й часто.

У дартсі найвлучнішими виявилися Василь Мафтей (25 з 30-ти можливих очок), Мар’ян Гоян (24), Микита Бабушкін (23), Ігор Пілат (22), Козулькевич (21), Крістіна Латушкіна (18), Наталія Руснак (18), Майя Рубанець (17), Діана Рибак (16), Яна Даниляк (16)…

Склади команд-призерів «Веселих стартів» будуть додані.

Найбільший ажіотаж викликали «Веселі старти», адже саме там розігрувалися медалі, які обласний центр «Спорт для всіх» придбав за сприяння вожатих табору. У цих веселих естафетних змаганнях найпрудкішими виявилися представники 4-го загону (команда «Динамо»). На другому місці, з відставанням лише в один бал, розташувалась команда «Ерудити» (3-й загін), на третьому – «Екстрім» (8-й загін).

Проте, сповідуючи олімпійський принцип («Головне не перемога, а участь»), усі учасники отримали презенти від облцентру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України з рук Лідії Січенікової та Михайла Косташа.

Активну участь у проведенні звітного спортивного свята в рамках «Олімпійського літа» взяли вожаті табору «Вогник Буковини», а також головний організатор заходу Сергій Вікторович Білоус. За підтримки, звісно, дирекції табору.

Увінчалось олімпійське дійство прогнозованою «атакою» почесних гостей, які довго роздавали автографи і фотографувалися на пам’ять зі всіма охочими.

Фото: Сергій БІЛОУС, Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (Увага! Фотогалерея буде доповнюватися!)

21.06.13. “Веселі старти” у таборі “Вогник Буковини” в рамках “Олімпійського літа” (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.