Фото: На Буковині стартували Малі Олімпійські ігри 2013 р.

0

Церемонія відкриття Малих Олімпійських ігор відбулась 18.06.13 у таборі відпочинку «Юність» (Берегомет Вижницького району).

 

Під час урочистості відпочиваючі та гості стали свідками цікавих показових виступів, після чого відбулися веселі естафети за участю команд 8-ми загонів.

За підсумками 10-ти естафет перше місце посіла команда 2-го загону («Динамо»). Трішечки юним динамівцям поступилася збірна 3-го загону («Еллада»). А ось бронзових призерів довелося визначити у додатковій естафеті, адже одразу три команди (1-й загін – «Спарта», 5-й загін – «Олімпійці» і 8-й загін – «Блискавка») набрали однакову кількість очок – по 31. У «бронзовій» естафеті найшвидшими виявились представники 5-го загону.

Переможці та призери «Веселих стартів», співорганізаторами якого, в рамках «Олімпійського літа», стали обласне відділення НОК України та обласний центр «Спорт для всіх», отримали медалі від обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення. Керівник профспілки Микола Попадюк нагородив також кращих учасників показової програми. Крім цього, Микола Петрович, як член виконкому обласного відділення НОК України, вручив «олімпійські» значки командам, які не увійшли до числа призерів.

«Основні» види програми традиційної вже для табору Малої Олімпіади проводитимуться протягом зміни.

До програми Малої Олімпіади в таборі «Юність» входять наступні види: настільний теніс, волейбол, футбол, шахи, шашки і для бажаючих – більярд.

Активну участь у підготовці Малої Олімпіади в «Юності» взяли директор табору Катерина Олексіївна Ковальчук, методист Тетяна Михайлівна Тодоріко, Тахір Язмухамедович Курбанов і, звісно, вожаті загонів (практиканти з Вижницького коледжу прикладних мистецтв, факультет вчителів образотворчого мистецтва).

Малі літні Олімпійські ігри у таборі «Юність» проводяться вдруге. Цього року аналогічні заходи в рамках «Олімпійського літа» мають відбутися практично у всіх буковинських таборах. Організаційну та практичну допомогу надаватимуть обласне відділення НОК України та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фото Дмитра Ковалюка будуть додані.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

18.06.13. Малі Олімпійські ігри на Буковині (SportBuk.com)

***

Відео: chernivtsi.tv

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.