Бокс: Матч представників України і Казахстану перенесли у «Панораму-Чернівці»

1

Міжнародний матч з боксу між командами з України та Казахстану через невтішний прогноз погоди перенесли з площі Філармонії в Центр розваг «Панорама-Чернівці». І розпочнеться він 26.06.13 вже о 18:00, а не о 20:00, як було заплановано раніше.

 

Про це повідомив один з організаторів змагань – тренер СК «Машзавод-Колізей» і коментатор місцевих 110824-box-Ukraine-France-7-6-Grogue-TeslenkoOlexandr-sportbuk.com (4)-copyбоксерських телетрансляцій Едуард Погодін.

Матч між командами з України та Казахстану організований Чернівецької міською федерацією боксу (Володимир Загурський), за сприяння секретаря міської ради Віталія Михайлішина.

Увінчається свято боксу концертом популярного виконавця DZIDZIO.

За українську команду, як повідомив тренер ДЮСШ №1 Геннадій Соловйов, виступатимуть двоє боксерів з Івано-Франківська, четверо з Донецька і п’ятеро з Чернівців:

69 кг – Микола Жижиян (1996 р. н., кандидат у майстри спорту),

75 кг – Олександр Стрілецький (1991 р.н., майстер спорту),

81 кг – Елчін Алієв (1991 р.н., МС),

91 кг – Олександр Тесленко (1992 р.н., МС, срібний призер дорослого Чемпіонату України)

+91 кг – Станіслав Дєдов (1991 р.н., МС, чемпіон України серед молоді).

Двобої відбудуться також у категоріях до 56, 60 і 64 кг (у т.ч. по два поєдинки  одній вазі).

Казахстан представлятиме команда з міста Кизил Орда та Північного Казахстану. Серед казахів будуть і доволі відомі боксери, у т.ч. майстер спорту міжнародного класу Рустам Сваєв.

Склад команди з Казахстану: Дулат Даутов (49 кг), Бекболат Жусіпов (52 кг), Алібек Басапа (56 кг), Багдат Уайдаєв (60 кг), Акилбек Жоламанов і Казибай Жалгасбай (64 кг), Куандиқ Жусіп (69 кг), Рустам Сваєв и Турсинбай Кулахметов (81 кг), Темірлан Омірбеков (91 кг). До тренерського штабу входить і заслужений тренер України, один з колишніх тренерів Віталія Кличка, а нині один з тренерів олімпійської збірної Казахстану Володимир Дворцов.

Гості з Казахстану вже приїхали до Чернівців (21.06.13 вони боксували у Кривому Рогу). У вівторок, 25.06.13, з 13:00 у залі боксу ДЮСШ №1 (вул. Садовська) відбудеться відрите тренування та офіційне зважування учасників матчу. Також журналісти зможуть там поспілкуватися з боксерами та тренерами.

Сам матч транслюватиметься в запису на телеканалі «Чернівці».

З Чернівців казахи вирушають до Івано-Франківська, де 29 червня проведуть ще один матч.

***

Україна Казахстан, бокс Україна Казахстан, бокс Україна Казахстан Чернівці, бокс Казахстан, бокс Казахстан Чернівці, Загурський бокс, фото бокс Чернівці, бокс, бокс у Чернівцях, новини чернівецького боксу, новини буковинського боксу, Чернівецька міська федерація боксу, президент міської федерації боксу Володимир Загурський, міська федерація боксу Чернівці, бокс на Буковині, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.