Фото: «Колос-Родничок» розпочав фінальну частину вищої ліги з очкових втрат

1

У першому матчі фінальної частини аматорського Чемпіонату України серед чоловічих команд вищої ліги, яка гостює у «Сонячній долині» (с. Бояни Новоселицького району), лідер «Родничок-Колос» (Новоселиця) двічі вів у рахунку, але поступився гостям з Луцька.

 

Новоселицька команда виграла першу та третю партії. Але не змогла «дотиснути» луцький «Олюртранс», який двічі відігрався, а потім одержав вольову перемогу і у «контрольній» п’ятій партії. Цікаво, що у складі гостей серед кращих були двоє екс-гравців «Будівельника» – Василь Пилипенко з с. Зелений Гай Новоселицького району та Віктор Положевець, який був капітаном «будівельників» в останньому суперліговському сезоні. Василь Пилипенко зізнався SportBuk.com, що для нього важливішим є не результат команди, а можливість побувати в рідних краях і зустрітися з друзями: «У нашої команди немає якихось високих цілей. Ми грали у своє задоволення, і так сталося, що потрапили до фінальної четвірки. Тут ми продовжуємо грати у своє задоволення. І, як бачите, непогано виходить – вдалося у першому матчі виграти у одного з головних фаворитів. Надалі, звісно, я буду вболівати і за земляків».

Головний суддя змагань – перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Раца дуже високо оцінив гру Віктора Положевця: «Він продемонстрував гру дуже високого класу. Хлопці, які грали колись у «Будівельнику», для мене – як рідні сини. Наша команда сьогодні не змогла одержати перемогу, але сподіваюсь, що наступні матчі складуться більш вдало для новосельчан».

Головний «колосівець» Новоселицького району Георгій Кіріл також вірить у нашу команду: «Можливо, сьогодні «рідні стіни» зіграли зворотну роль, адже хлопці дуже хотіли розпочати фінальну частину на очах у рідної публіки з перемоги. Але ми увійшли до четвірки з трьома «золотими очками». Два очки на старті мала «Булава-Спартак» (Львів), одне – «Сокіл» (Черкаси) і без очок – «Олютранс» (Луцьк). Так що наша команда зберігає чудові шанси на перемогу. Треба лише вдаліше зіграти у наступних двох поєдинках».

Відео телеканалу ТВА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фото будуть доступні для перегляду пізніше)

***

29.05.13 (ср)

14:00. «Родничок-Колос» (Новоселиця) – «Олюртранс» (Луцьк) – 2:3 (25:17, 23:25, 25:22, 20:25, 12:15)

16:00. «Булава-Спартак» (Львів) – «Сокіл» (Черкаси) – 3:0

30.05.13 (чт)

15:00. «Олюртранс» – «Сокіл»

16:30. «Родничок-Колос» – «Булава-Спартак»

31.05.13 (пт)

10:30. «Булава-Спартак» – «Олюртранс»

12:00. «Сокіл» – «Родничок-Колос»

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.