Фото: За «Автоплазу» в Чемпіонаті Чернівців 2013 грають збірники України

2

Найбільш «зірковою» командою Відкритого Чемпіонату Чернівців з футболу 2013 р. є «Автоплаза», у складі якої виступає низка екс-гравців «Буковини» і навіть збірники України.

 

Першого ігрового дня 3 туру «Автоплаза» 28.05.13 на стадіоні «Мальва» приймала команду «Раранча-Скеля». Остання виступала переважно ветеранським складом, тож зіграти на рівних «Автоплазі» було практично неможливо. Достатньо сказати, що у складі суперників на поле вийшли чемпіон Всесвітньої Універсіади 2009 р. Юрій Кисилиця, учасник Всесвітньої Універсіади 2011 р. Валерій Блажко, який ще не так давно грав за головну футбольну команду краю, плюс інші екс-гравці «Буковини» Петро Климус, Богдан Скибінський, Михайло Рябий, Дмитро Макаренко та Сергій Головачук  З таким підбором виконавців, на думку фахівців, можна боротися за провідні позиції навіть у вищому обласному дивізіоні.

У звітному поєдинку «автоплазівці» без надзусиль одержали «планову» перемогу. Граючи, до речі, без запасних гравців взагалі, що у футболі буває не так часто.

Слід віддати належне і гостям, які, попри різницю в класі та віці, примудрилися створити не один і не два голоьві моменти біля чужих воріт. Щоправда, забити так і не вдалося.

Окремо хотілось би «відзначити» ставлення представників команди до заповнення протоколів… На жаль, нерідко, м’яко кажучи, складно розібрати прізвища і імена гравців (останні часто пишуть скорочено, не враховуючи, що, наприклад, Олекс. – початок імен Олександр і Олексій, Ан. – Андрій, Анатолій і т.п.). Не говорячи про ігнорування необхідності вказувати справжні номери гравців, а не порядковий у протоколі…

Результати, турнірне становище та календар можна подивитися тут:

Фото: Георгій МАЗУРАШУ, Ольга МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

28.05.13. Чемпіонат Чернівців. Автоплаза – Раранча (SportBuk.com)

***

3 тур (28-29 травня)

28.05.13 (вт)

18.00. «Гарт». «Бульвар» – «Садгора-Регіони» – 0:2

18.00. «Мальва». «Автоплаза» – «Раранча-Скеля» – 4:0

Голи: Валерій Блажко (31, 55 п.), Сергій Головачук, 62, 70)

«Автоплаза»: Юрій Кисилиця, Петро Климус, Богдан Скибінський, Іван Бутук, Олександр ?Ставчанський, Сергій Головачук, Дмитро Макаренко, Андрій ?Бучицький, Валерій Блажко, Михайло Рябий, Олександр ?Анфіногентов.

«Раранча-Скеля»: Сергій Якимчук, Петро Бабій, Юрій ?Бабсалик, Сергій Мельник, Павло Підліснюк, Віталій Абрамяк, Сергій Гнатчук  (70, ?), Андрій Жиряда, Іван Олійник, Павло Бабій, Василь Миронюк (46, Артем Кирилюк). Запасні: Геннадій Стрілецький, ?В. Безносний, Сергій Рудик, ?Володимир Олійник.

Судді: Василь Фурман, Іван Марчук, Василь Грушкевич.

29.05.13 (ср)

18.00. Біла. ФК «Ленківці» – «Дрім-Тім» – 2:5

Leave A Reply

Your email address will not be published.