Відео: Спаринг-семінар з легендою таеквон-до і кікбоксингу

1

Уперше в Україні відбувся спаринг-семінар за участю титулованого чемпіона з таеквон-до та кікбоксингу Томаша Баради зі Словенії.

 

Уроки майстерності Томаш Барада давав в Івано-Франківську. Буковину на звітному спаринг-семінарі, які

Фото: taekwon-do.com.ua

повідомили SportBuk.com в обласній федерації таеквон-до, представляв президент федерації Дудчак Сергій Васильович.

Незважаючи на складні погодні умови, як зазначає taekwon-do.com.ua, до Івано-Франківська з усіх куточків країни з’їхались таеквондисти, бажаючі особисто познайомитись з майстром світового рівня та оволодіти навичками мистецтва ведення двобоїв без зброї (спаринг). До речі, наймолодшому присутньому прихильнику Томаша Баради напередодні виповнилось 8 років.

Програма семінару була доволі насиченою. Теоретичні знання одразу ж закріплювались на практиці в ході ведення двобоїв. Зокрема, в теоретичній частині семінару Томаш Барада подискутував з присутніми на тему історії таеквон-до, філософії та духовної культури. Майстер Барада зазначив про позитивний вплив таеквон-до на здоров’я людини та безпосередній зв’язок між фізичними заняттями та розумовим розвитком особистості. У практичній частині семінару Томаш Барада ознайомив спортсменів з технікою дій руками і ногами, тактикою ведення бою та психологічними аспектами поєдинку.

По завершенню семінару Томаш Барада особисто вручив кожному учаснику сертифікат з власним автографом і побажав спортсменам успіхів та перемог на даянгах.

Приїз до Івано-Франківська зірки світового рівня привернув увагу спортивні засоби масовї інформації.

– На тренуваннях панувала дуже спокійна і доброзичлива атмосфера, а спортивний зал був наповнений позитивною енергетикою, – зазначив головний тренер збірної України з таеквон-до Олег Соловей. – Наші таеквондисти почерпнули для себе багато нової і корисної інформації. Цінність її в тому, що спортсмени отримали її безпосередньо з вуст титулованого Майстра зі спарингу. Цей семінар, безперечно, підвищів рівень майстерності наших спортсменів і став в нагоді членам нашої збірної, які вже сьогодні активно готуються до участі у Чемпіонаті Європи з Таеквон-До – 2013, який відбудеться у травні цього року в Швеції – додав Олег Соловей.

– В Інтернеті я передивився багато відеороликів з боями Томаша Баради, але це ніщо у порівняні з живим тренуванням, – поділився своїми враженнями фіналіст Кубку світу з таеквон-до-2012 киянин Никита Орлов. – Я дуже радий, що отримав для себе багато нової і цікавої інформації. Тим паче, що вона стосується не лише спорту але й повсякденного життя.  Я вже з нетерпінням чекаю участі у Чемпіонаті Європи з Таеквон-До щоб випробувати на практиці знання та навички здобуті під час семінару з Томашом Барадою.

ТОМАШ БАРАДА
6-разовий чемпіон Європи з таеквон-до,
3-разовий чемпіон світу з таеквон-то,
6-разовий чемпіон Європи з кікбоксінгу (ВАКО)
4-разовий чемпіон світу з кікбоксінгу (ВАКО),
5-разовий чемпіон світу з кікбоксінгу (ВАКО ПРО).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.