Спортивну громаду просять підтримати акцію «Серце до Серця»

0

Восьму щорічну акцію «Серце до Серця», яка на Буковині триватиме до 28.04.13, активно підтримають і представники спортивної громади, – сподіваються організатори «благодійного марафону».

 

З проханням підтримати акцію до буковинської спортивної громади звернувся координатор Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» в Чернівецькій області голова Студентського Парламенту Буковини Віталій Смандич.

Всеукраїнська акція «Серце до Серця», що проходитиме під гаслом «Почуй світ», проводиться  в Чернівецькій області 7 по 28 квітня 2013 року з метою формування здорового способу життя серед дітей та молоді, розвитку молодіжного та дитячого волонтерського руху.

Така щорічна акція в Чернівецькій області проводитиметься вже восьмий раз та допомагає дітям Буковини. Кожного разу вона не залишає байдужим пересічних жителів міста Чернівців та області.
Як відомо, буковинці вирізняються серед усіх своєю толерантністю, доброзичливістю та непідкупною щирістю, просимо підтвердити ще раз цю аксіому і цим самим допомогти дітям, які цього дійсно потребують.
Просимо всіх меценатів та благодійників посприяти в організації акції.
Головним банківським партнером є ВАТ «КРЕДОБАНК». (Рахунок для благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, найменування платежу: благодійний внесок (гривні) назва області: Чернівецька область, благодійний внесок для Чернівецької області для закупівлі медичного обладнання).

***

Перед початком акції відбулась в приміщенні обласної державної адміністрації відбулась прес-конференція ВБФ «Серце до Серця».

Щодо проведення VIIІ щорічної Всеукраїнської акції «Серце до Серця» допомоги дітям з проблемами слуху, до буковинців звернувся президент Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» Дмитро Струк.
Під час свого виступу пан Дмитро зауважив, що сьогодні, нажаль, фонд не є таким відомим на Україні, як подібні у Європі: «Напевно, не до всіх ми ще дійшли, не до всіх достукалися». Також Дмитро Струк звернувся до меценатів та підприємців Чернівецької області з пропозицією долучитися до акцій фонду і, зокрема, до акції, яка буде проходити з метою допомоги дітям з проблемами слуху.
Варто зауважити, що у період із 7 по 28 квітня 2013 року в Чернівецькій області заплановано проведення восьмої щорічної Всеукраїнської акції «Серце до Серця», що проходитиме під гаслом «Почуй світ».
Перелік обладнання та адреси дитячих лікувальних закладів, в котрі передано обладнання, є доступним широкому загалу на інтернет-сторінці Фонду «Серце до серця» (http://sercedoserca.com.ua/ua/stati-volonterom.htm).
Начальник управління сім’ї, молоді та гендерних питань Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олександр Довганич під час свого виступу зазначив: «Така щорічна акція в Чернівецькій області проводитиметься вже восьмий раз і неабияк допомогла дітям Буковини. Кожного разу вона не залишає байдужим кожного пересічного жителя міста Чернівців та області.
У нараді взяв участь заступник керівника апарату обласної державної адміністрації – Петро Рева, який зазначив: «Приємно, що молодь долучається до таких акцій. Тому попрошу вас не зупинятися та робити світ добрішим».
Регіональний координатор Віталій Смандич підкреслив, що Чернівецька область є регіоном із зростаючою тенденцією по збору коштів. “Нинішнього року Чернівці не будуть виключенням і покажуть свій рівень” – зазначив Віталій.
Із планом заходів котрі будуть проводитись під час акції в області всіх присутніх ознайомила Анна Рибарчук – заступник регіонального координатора.
На порядку денному розглядалися питання: «Підсумки VII щорічної Всеукраїнської акції «Серце до серця» допомоги дітям, які хворіють на цукровий діабет в Чернівецькій області», доповідав Олександр Довганич – заступник голови регіонального організаційного комітету, заступник директора Департаменту-начальник управління сім’ї, молоді та з гендерних питань Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації; «Завдання та перспективи VІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до Серця» допомоги дітям з проблемами слуху», – Дмитро Струк – президент Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця»; «Участь Чернівецької області в VІІІ Всеукраїнській благодійній акції «Серце до Серця» допомоги дітям з проблемами слуху», – Віталій Смандич – координатор Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» в Чернівецькій області; «Про кількість дітей з проблемами слуху в Чернівецькій області», –Іван Хорошенюк – головний лікар Чернівецької міської дитячої поліклініки; презентувала план заходів в рамках проведення акції Анна Рибарчук – заступник координатора Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» в Чернівецькій області.

Leave A Reply

Your email address will not be published.