Спортивне орієнтування: Розіграно нагороди командного Чемпіонату області (фото)

0

Протягом двох днів у лісовому масиві в районі Садгори проведено командний Чемпіонат Чернівецької області зі спортивного орієнтування.

 

Змагання проводились 13-14.04.13 під керівництвом  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту

На контрольному пункту – Тарас Остап’юк

облдержадміністрації.

Не дуже сприятлива погода в перший день змагань, проведення обласних змагань з туризму, а  також проведення в ці терміни  змагань «Інваспорту» України відбилося на загальній кількості учасників, але на старт вийшло доволі багато учасників. Два дні учасники долали класичні та скорочені дистанції.

Командні підсумки  визначались за наступною схемою –   спортсмени змагались у різних вікових категоріях і відповідно зайнятих місць у кожний день загань отримували бали у загальнокомандний залік. Змагання проводились серед клубів.

Учасникам змагань були запропоновані дистанції від 1,8 км з 5 контрольними пунктами для  наймолодших до 8,5 км з 24 контрольними пунктами (чоловіки).

Змагання пройшли на високому технічному рівні, з толерантним суддівством  та на цікавих дистанціях.

Найкращі результати серед чоловіків в різні дні показали Тарас Остапюк та Павло Слобожанінов (ДЮСШ міськспортуправління), серед жінок – Тетяна Пелепець («Освіта») та Ксенія Затинайченко (ОФСТ «Україна»).

По молодіжних групах вдало виступали  орієнтувальними КСО «ІнтерСММ» та  ДЮСШ «Авангард».

У загальнокомандному заліку впевнену перемогу отримав клуб спортивного орієнтування «МІДІЗ» (ОФСТ «Україна», тренери – Іван Тумак та Юхим Штемплер), КСО «ІнтерСММ (тренери – Михайло Арсенюк та Ганна Марченко) та КСО ДЮСШ 4 (тренери – Леонід Кьоніг та Георгій Бордіян).

Наступні обласні змагання – особистий чемпіонат області, який відбудеться 27-28 квітня 2013 р. в Глибоцькому районі.

Більше інформації та фото можна переглянути на сайті СК «МІДІЗ»:

Leave A Reply

Your email address will not be published.