Фото: «Буковина» відібрала очки у «Севастополя»

0

У центральному матчі 27 туру першолігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» 26.04.13 вдома приймав лідера «Севастополь» і змусив гостей поділитися очками.

 

Підопічні Вадима Зайця першими повели у рахунку. У доданий час першого тайму Артур Новотрясов після удару Антона Савіна головою підправив м’яча у правий кут воріт. Севастопольці відігрались на 69 хв. після фантастичного пострілу Сергія Ткачова метрів з 20-ти у ліву «дев’ятку».

Звіт та фото будуть додані.

Фото: Анатолій БОЙДА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

26.04.13. Футбол (І ліга). Буковина – Севастополь (SportBuk.com)

***

«Буковина» – «Севастополь» – 1:1 (Артур Новотрясов, 45+2 – Сергій Ткачов, 67)

26 квітня. Чернівці. “Буковина”. 4500 глядачів.

Арбітр – Бондар (Харків), асистенти арбітра –  Шланчак (Городище,Черкаська область), Володимир Пушенко (Київ), четвертий арбітр – Маланчук (Чернівці), інспектор ФФУ – Біць (Львів).

“Буковина”: Когут, Донець, Новотрясов (Ятленко, 86), Керчу, Вечтомов, Дорош (Маковійчук, 80), Сібіряков (Сантрапинських, 51), Лупашко, Алан, Савін, Платон (Найко, 69). Запасні: Тукач, Орловський, Єлов. Головний тренер – Вадим Заяць

ФК “Севастополь”: Литовка, Федорів, Ківа (Ткачьов, 52), Жабокрицький (Кузнецов, 53), Міколюнас, Коваль (Танчик, 73), Левандовскі, Кожанов, Караваєв (Малиновський, 67), Воронін, Новак. Запасні: Чуваєв, Неплях, Гвініанідзе. Головний тренер – Олег Кононов

Голи: Новотрясов (45+2), Ткачьов (69).

Попередження: Федорів (11), Кожанов (19), Жабокрицький (33), Маковійчук (90+3).

 

Вадим Заяць: «Ми були націлені на перемогу»

На післяматчевій прес – конференції головний тренер «Буковини» Вадим Заяць наголосив на кадрових проблемах, які мав наш колектив напередодні гри з лідером першої ліги – ФК «Севастополь».

– Вадиме Григоровичу, Ваш коментар матчу …

– Хороша гра. Щодо результату, то зрозуміло, що я не задоволений. У нас захворіло сім футболістів, один – картка, один – «зашитий». Це все – гравці основного складу. Зрозуміло, що в другому таймі нам просто не вистачило сил.

Той футбол, силовий, який ми нав’язали, вони не в змозі були витримати. Все було у нас і на стандартах нормально, і в плані підбирань. Однак, на жаль, у другому таймі сили залишили наших футболістів, і виникли одразу проблеми. Нічия – так нічия.

– Сьогодні «Буковина» отримала очко або втратила два? І чи були кадрові питання?

– Я сказав – дев’ять чоловік. Там був дуже великий список. Футболісти грали через «не можу», в перерві погано деяким було, попросили заміни.Зрозуміло, що всіх змінювати не можемо. Проявили десь характер, десь, може, трохи нам пощастило, десь – не пощастило. То наші внутрішні проблеми, будемо готуватися до наступних ігор.

Зрозуміло, що «Севастополь» – хороша команда. Це рівень зовсім інший. Тому – очко … Ми не задоволені, оскільки були націлені на перемогу. І все ж, з повагою ставимося до супротивника. Дуже хороша команда. Хтось з наших хлопців зіграв сьогодні через «не можу». І тому такий результат. Ще раз скажу, з цим суперником – це хороший результат.

 

Олег Кононов: «У нас буде серйозна розмова з футболістами»

Після матчу «Буковина» – ФК «Севастополь» (1:1) головний тренер кримської команди Олег Кононов прокоментував гру своїх підопічних. Зокрема, наставник ФК “Севастополь” зазначив: «Гра була, якщо брати з нашого боку, невдалою. У першу чергу, у відборі м’яча. І звичайно ж, в атаках ми абсолютно провалили перший тайм.

Другий тайм виправили. Ми створили кілька моментів, забили гол. В цілому, вважаю, що грали ми дуже погано. У нас вже було кілька таких виїздів, коли у нас десь щось не виходить. Ми самі винні у тому, що допустили це, що розпустили всі нитки гри, починаючи, гадаю, зі стартових хвилин першого тайму. Так не можна грати. Звичайно, у нас буде серйозна розмова з футболістами”.

ФСК «Буковина»

Leave A Reply

Your email address will not be published.