Футзал: «Меркурій» одержує вольову перемогу і повертає собі лідерство

0

У суботу, 6.04.13, чернівецький «Меркурій» у 18 турі першолігової першості України з футзалу у непростій боротьбі здолав вдома ФК «Одеса» і повернув собі перше місце у турнірній таблиці.

 

Чернівчани першими пропустили, вже вкотре «загнавши» себе у непросте ігрове становище. Після забитого на

З м’ячем Сергій Янчик

10-й хвилині м’яча гості протягом 7 хвилин успішно стримували атаки «меркурівців». А потім з різницею у 28 секунд пропустили два м’ячі. Коли до перерви залишалося 3 хв. 48 сек., відзначився Павло Химяк. А за 28 сек. дабл-пенальті реалізував Сергій Янчик. У той момент президент ФК «Меркурій» Сергій Гринюк, який коментував з автором цих рядків матч (трансляцію в запису можна подивитися у понеділок на телеканалі «Чернівці»), «замовив» і «гол у роздягальню». І це за 2 хв. 11 сек. до перерви зробив Тарас Таріца.

У другому таймі гра довгий час була напруженою. Гості демонстрували неабияку «зарядженість» на боротьбу. Власне, одесити на цей матч поставили дуже багато, адже для них перемога у Чернівцях була фактично останньою надією на збереження реальних можливостей зачепитися за призове місце у підгрупі. Ближче до кінця зустрічі гості пішли «ва-банк», випускаючи п’ятого польового гравця. А підопічні Віктора Мглинця цим вміло скористалися. За 4 хв. 01 сек. до фінального свистка Віталій Ткачук збільшив відрив до трьох м’ячів і, таким чином, практично забезпечив господарям безпечну кінцівку поєдинку. Після цього одесити втратили декілька чудових можливостей розписатися у воротах Володимира Удовиченка. Останній записав до свого активу декілька ефектних «сейвів». Та й гості поповнили свій пасив невдалими ударами. «Блиснули» нереалізованими моментами і чернівчани. Проте не все вони «пробачили» гостям. За 1 хв. 34 сек. до завершення матчу Сергій Рибак зробив рахунок 5:1, а за 10,3 сек. до кінця Сергій Янчик оформив дубль.

Враховуючи те, що «Львівхолод» у драматичній боротьбі поступився вдома «Апперкоту», «Меркурій» повернув собі лідерство.

Усі результати та турнірну таблицю можна подивитися тут:

Фото будуть додані пізніше.

Leave A Reply

Your email address will not be published.