Панкратіон: Чемпіони світу змагались у Чернівцях за рекордного аншлагу

0

Найтитулованіші буковинські панкратіонівці взяли участь у Чемпіонаті області, який гостював у манежі «Спартак» ФСТ «Україна».

 

Рекордна кількість вболівальників на Чемпіонаті області з панкратіону

Минулими вихідними ( 15-17.03.2013 р.) в Чернівцях відбувся Чемпіонат області з панкратіону (за адресою вул. Головна 69, легкоатлетичний манеж). Біля двохсот учасників, представників  ФСТ «Україна», ФСТ «Динамо», ОДЮСШ, боролися в особистому та загальнокомандному заліку. Змагання проходили за підтримки генерального спонсора фірми «РОМА» та сприянню обласного ФСТ «Україна».

Першого дня змагання проходили серед дітей в розділі «граплінг» та «агон», а другого дня серед старших юнаків та дорослих в  розділі ММА. Також, на відкритті  змагань привітали Анну Беженар з отриманням звання МСУМК.

Про яскравість цього виду спорту говорить те, що зал був переповнений вболівальниками, які весь час підтримували спортсменів.

Особливою технікою панкратіону відзначились: Владислав Факас, Дмитро Русу, Юрій Черкалюк, Олександр Доскальчук, Максим Танасійчук, Андрій Бурденюк, Юрій Чижевський, Віталій Рукін, Іван Пилипенко, Іван Кадулін, Володимир Деордійчук, Степан Кордяк. В загальнокомандному заліку кубок за ІІІ місце виборола команда клубу «Сфінкс», за ІІ місце «Голден Панкратіон» і Чемпіонами стала команда клубу «Централ».

Для дітей ці змагання стали генеральною репетицією перед Чемпіонатом України, який відбудеться 4-6.04.2013р. в м. Сивастопіль, а для дорослих відбір на Кубок України, який відбудеться у квітні в м. Кіровоград.

Гордістю цих змагань були наші лідери (Анна Беженар, Олександр Доскальчук, Юрій Чижевський та Роман Скидан), які вирушили на навчально-тренувальний збір у м. Суми для підготовки до  Чемпіонату Європи , що буде проходити в Угорщині. Бажаємо їм успішного виступу.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

15-17.03.13. Чемпіонат Чернівецької області з панкратіону (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.