Фото: Депутатські «розборки» на футбольному майданчику

0

Незвичний міні-футбольний поєдинок між депутатами Студентського Парламенту Буковини та командою депутатів місцевого самоврядування, який відбувся у ФОК «Олімпія», був присвячений Дню Захисника Вітчизни.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

27.02.13. Міні-футбол. Студентський Парламент Буковини – депутати місцевих рад (SportBuk.com)

***

За сприяння Чернівецької міської ради та не байдужих до здорового способу життя депутатів, відбувся дружній футбольний поєдинок між депутатами Студентського Парламенту Буковини та командою депутатів місцевого самоврядування.
Захід мав на меті пропагування здорового способу життя та присвячений Дню захисника Вітчизни.. Матч відкривав почесний гість, радник міського голови Роман Довгалюк, та гравець однієї із команд. Символічно всім побажав міцного здоров’я та спортивного духу і пообіцяв що й надалі підтримуватиме молодіжні ініціативи.
Незважаючи на спортивний дух котрий панував в приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» та дружній формат поєдинку, «молодіжка» не збиралась давати поблажок своїм старшим колегам. Тому матч вийшов видовищним та захоплюючим, а переміг таки досвід – футболісти команди депутатів місцевого самоврядування.
У складі команди студентства виступали: Смандич Віталій, Кацап Олександр, Кріцький Андрій, Іл’юк Дмитро, Лазюк Ігор, Кисилиця Ярослав, Дикий В’ячеслав. Серед колег, котрі змінили краватки та костюми на спортивну форму і вийшли на майданчик як рядові гравці: Довгалюк Роман, Тулик Руслан, Безбородько Андрій та Глиняний Дмитро, Блинда Богдан, Гунчак Роман, Храпко Ростислав – люди котрі не байдужі до спорту.
Кінцевий рахунок – 8:14 на користь команди депутатів місцевого самоврядування. Але, незважаючи на таку різницю в голах, можна з упевненістю сказати: перемогла дружба!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.