Фото: Чернівецькі волейболістки виграли обласну спартакіаду школярів

0

У вирішальному поєдинку обласної спартакіади школярів з волейболу чернівчанки 9.03.13 здолали представниць Кіцманського району.

 

Матч, в якому вирішувалась доля першого місця, розпочався на сенсаційній ноті – у дебюті попереду були кіцманчанки. Але чернівецькі волейболістки, як зазначив перший на Буковині майстер спорту з цього виду спорту Петро Раца, доволі швидко «розставили все по своїх місцях». У підсумку – прогнозовані 2:0 на користь представниць обласного центру.

У матчі за 3 місце команда Сокирянського району у більш напруженій боротьбі перемогла суперниць з Кельменецького району – 2:0.

Фінальна частина звітних змагань гостювала 9.03.13 у спортзалі Буковинського державного медичного університету. Нагороди розігрували названі чотири команди.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фото будуть доступні для перегляду пізніше)

***

ЗМАГАЮТЬСЯ ШКОЛЯРІ

09 березня 2013 року в спортивному залі Буковинського державного медичного університету відбулися фінальні змагання з волейболу серед дівчат в залік 68 обласної спартакіади школярів.

Попередні змагання проходили 1-2 березня цього року в двох зонах м. Сторожинець та м. Заставна, де брало участь 13 команд одинадцяти районів області м. Чернівці та м. Новодністровськ.

У фінальні змагання потрапили 4 команди по 2 команди з кожної зони.

Переможцями змагань стали команди м. Чернівці. На другому місці команда Кіцманського району, третю сходинку посіла команда Сокирянського району. Не потрапила до призерів команда Кельменецького району.

Переможці та призери були нагороджені кубками та дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

Нагородження проводив начальник Чернівецького обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту МОНмолодьспорту України Жукотинський К.К.

 

Головний спеціаліст                                                                                 В.В.Нікорич

Leave A Reply

Your email address will not be published.