Фото: Сюрпризний тріумф чернівецької пари на національній арені

13

Абсолютним тріумфом відзначився чернівецький дует (Олександр Турченяк та Анна Кушнір) на Чемпіонаті України зі спортивних танців (стандарт) у віковій категорії «Ювенали-1».

 

Звітні національні змагання відбулися у Білій Церкві в рамках ІІ Міжнародних змагань з танцювального спорту «Зірки України 2013» під патронатом ВФТС (Всеукраїнська федерація танцювального спорту) та WDSF (світова федерація танцювального спорту).

Олександр Турченяк та Анна Кушнір з танцювального клубу «Гармонія» (тренер – Богданова Тетяна Іванівна) у номінації «Ювенали-1» змагались з 10 кращими парами з 7-ми областей України. Чернівчани впевнено виграли всі 4 танці і стали чемпіонами України у своїй віковій групі. Фахівці не пригадують, щоби буковинські танцювальні пари колись одержували такі переконливі перемоги на національній арені.

– На цю пару ми покладаємо великі надії, – зазначила тренер спортсменів Тетяна Богданова. – Вони менше трьох років танцюють, а вже успішно змагаються в Д класі. Перейшовши в нову категорію минулого року, Анюта та Сашко одразу ж почали виборювати призові місця на багатьох офіційних змаганнях. У сезоні-2012 пара, зокрема, посіла третє місце на Кубку України у Дніпропетровську та третє місце на Чемпіонаті України з латини у Львові. З нового року більшість торічних суперників перейшли до старшої вікової категорії «Ювенали-2», тож ми сподіважмось, що попереду у нас ще багато перемог!

«Новоспечені» чемпіони, за словами тренера, готуються дуже активно, майже щодня проводять по декілька годин на паркеті. У школі обидва – відмінники. Крім названих вище змагань, успішно виступали також у Німеччині та Молдові.

Тепер пара готується до Чемпіонату України з 8 танців, що відбудеться 17 березня у Києві.

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Спортивні танці. Олександр Турченяк та Анна Кушнір (SportBuk.com)

***

13 Comments
  1. Тетяна says

    Наші найкращі діточки!!! Вітаємо і бажаємо ще дуже багато перемог на паркеті!)

    1. Маша says

      У найкращих, талановитих батьків, такі ж діти:) Ви молодці, що так їх підтримуєте! Головне – не зупинятись, ні перед чим……як би важко не було*****)

      1. Тетяна says

        Дякуємо! Будем працювати і старатись підтримувати дітей , наскільки це можливо!

      2. дядька says

        Молодці!!! так тримати .Ми за вас дуже раді,бажаемо вам надалі тільки перемог,і не тільки вспорті.Будемо тримати за вас кулаки!

    2. дядька says

      вибач ,напевно не туди написав.

  2. Перемоги даються тим ,хто багато працює.А ці діти саме такі.

  3. Хочеться побачити статтю в друкованому виданні.

    1. Значить побачите;) Хоча в наш час друковані видання вже по-трохи відходять на другий план… Якщо не вірите, запитайте у своїх дітей, коли вони востаннє читали газети і коли востаннє були в інтернеті:)

      1. Тетяна says

        але як цих газет чекають наші бабусі!)))

        1. Натяк зрозумів:)

          1. Тетяна says

            :))))Дякуэмо вам!

          2. Маша says

            =))))

  4. Дякую.Я новачок в інтернеті. Дякую,що  повідомили.Тепер слідкуватиму за цим в інтернеті.

Leave A Reply

Your email address will not be published.