Бокс: В області кращі Чернівці, Шипинці та Вижниця

0

Представники обласного центру, Шипинців Кіцманського району та Вижниці «засвітилися» на верхній сходинці п’єдесталу пошани Чемпіонату області з боксу 2013 р.

У змаганнях взяло участь 9 команд, 24 пари боксерів з різних клубів області. Бої стали черговим етапом відбору спортсменів на чемпіонат України.

“Зараз Україну поділили на 4 зони. На цьому чемпіонаті області ми обираємо хлопчиків для регіональних, себто зональних змагань. Вікові категорії – 1999, 2000 рік. Вагова категорія від 34 до 75 кг., – повідомив президент обласної федерації боксу Віталій Бєляєв.– 21 лютого з’їдуться хлопчики західного регіону – із Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської та Хмельницької областей. Після цих регіональних змагань у нас у квітні з 22 по 28 буде чемпіонат України серед школярів. На ці змагання ми хочемо відправити двох хлопців, які відзначилися на чемпіонаті області. Якщо говорити про загальний рівень обласних змагань, то я, як завжди, хотів би краще. Тому що у нас зараз є дійсно хороші тренери, до нас повернувся тренер Олег Никодимович Малованюк, який став старшим тренером школярів України. Завдяки таким професіоналам рівень нашого боксу стане вищим”.

Переможцями обласного чемпіонату в Чернівцях стали Б. Гайдук, О. Мойсюк (обидва – Шипинці), Д.Ящук (“Колізей”), О.Гожда (Вижниця), М.Дорош (“Спартак”), Р.Кізюк (ДЮСШ-1), О.Гуцкал (“Спартак”), А.Цимбалюк (ДЮСШ-1), Ю.Скрипник (Шипинці), В.Іванов (ДЮСШ-1), О.Армуков (“Варяг”), В.Семенюк (“Олімпія”).

Олександр БІЛОУС, «Доба», 7.02.13

Leave A Reply

Your email address will not be published.