Більярд: Кубок Буковини виграв тренер чемпіона світу 2012

0

Перемогу у фіналі Кубку Буковини (триборство) та загальному заліку рейтингу-2012 серед професійних гравців відсвяткував Ілля Осачук – тренер чинного чемпіона світу Ярослава Тарновецького.

У вирішальному поєдинку фінального етапу Кубку Буковини (триборство), який відбувся 29.12.12 у Центрі

Ілля Осачук

розваг Панорама-Чернівці» (вул. Хотинська, 43), Ілля Осачук здолав з рахунком 4:0 В. Миронюка. Бронзовими призерами стали Віталій Калявский та Михайло Демідов.
Отож, за підсумками сезону-2012 лідером рейтингу залишився Осачук (552). за ним розташувались Вадим Гуцул (512) та лідер аматорського рейтингу Іван Петращук (482).

У сезоні-2013 Кубок Буковини проводитиметься у двох лігах – вищій та першій. В першій лізі гратимуть гравці, які ще не досягли вершин майстерності в більярді, та новачки. При цьому гравці вищої ліги не матимуть право виступати у першій лізі, а ось першолігові більярдисти зможуть випробовувати свої сили у вищому дивізіоні. Організатор Кубку Буковини – Чернівецький обласний осередок Федерації спортивного більярду України, який у листопаді 2012 р. очолив Ілля Осачук. Почесним президентом обласної федерації, до речі, днями став депутат міської ради Олег Громадський.

Перший етап першолігового Кубку Буковини нового сезону відбудеться 5.01.13 у ЦР «Панорама-Чернівці».

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

Рейтинг можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.