Баскетбол: Обласну спартакіаду школярів виграли чернівчани

0

У фінальній частині 68-ої обласної спартакіади школярів з баскетболу найбільш напруженим був поєдинок між новосельчанами і глибочанами.

 

В «розборках чотирьох» були враховані очні результати фіналістів на груповому етапі: Кельменецький район – Глибоцький – 42:26 і Чернівці – Новоселицький – 34:29.

Уже в чернівецькому ліцеї №4, 14.12.12, як повідомив Юрій Барабанов, Новоселицький район у напруженій боротьбі переміг Глибоцький (44:38), Чернівці обіграли Кельменецький район з різницею у 18 очок і глибочан з різницею у 24 очки, а новосельчани здолали кельменчан 49:40.

У підсумку команди розташувалися у такому порядку:

Чернівці

Новоселицький

Кельменецький

Глибоцький

Команда Чернівців була сформована на базі ЗОШ №22 (тренер – Андрій Прохніцький) із залученням представників ЗОШ №5, гімназій №5 і 3.

 

Наступних вихідних, 15-16.12.12, домашні поєдинки проведуть перша та друга команди БК «Чернівці». У суботу в спортзалі політехнічного технікуму (вул. Канівська) о 15:00 БК «Чернівці» приймає Ужгород, а о 17:00 БК «Чернівці-2» – Коломию. У неділю повторні матчі відбудуться о 10:00 і 12:00 у спортзалі ЗОШ №27.

***

Інформація від управління фізичного виховання та спорту МОНУ:

ОБЛАСНА СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ

Відбулися змагання з баскетболу серед юнаків в залік 68 обласної спартакіади школярів, в яких взяли участь школярі всіх районів і міст. Попередні змагання були проведені в Хотині та Новоселиці. До фінальної частини змагань потрапили чернівецькі, новоселицькі, кельменецькі та глибоцькі школярі.

Високий рівень спортивної майстерності продемонстрували учні м. Чернівці, які перемогли всі інші команди і посіли перше місце. Срібними призерами стали юні баскетболісти Новоселицького району, які перемогли учнів з Кельменецького та Глибоцького районів. Третє та четверте місця посіли відповідно команди Кельменецького та Глибоцького районів.

Провідний спеціаліст                                                                                 В.В.Малишев

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.