Фото: «Веселі старти» у ЗОШ с. Мигове Вижницького району

0

«Олімпійські» презенти, солодощі та автографи чемпіонів світу – такими виявилися сюрпризи для учасників «Веселих стартів», які відбулися 26.12.12 у рамках «Олімпійського уроку» в ЗОШ с. Мигове Вижницького району.

 

Почесними гостями пропагандистського спортивно-масового заходу, організованого спільно обласним центром «Спорт для всіх», обласним відділенням НОК України та гірськолижним комплексом «Мигово», стали чемпіони світу 2012 р. з рукопашного бою Тарас та Олег Мандрики.

Крім теоретично-ознайомчої частини, школярі з великим бажанням взяли участь у «Веселих стартах», які цього року проводилися у різних школах області за інформаційної підтримки телеканалу «Чернівці». До змагальної програми увійшли простенькі естафети, які були під силу всім охочим. Звісно, були і переможці. Але, сповідуючи олімпійський принцип («Головне не перемога, а участь»), чемпіони-брати вручили від організаторів презенти всім учасникам. А найціннішим виявився подарунок від обласного відділення НОК України, яке передало для потреб школи футбольні, волейбольний і баскетбольні м’ячі та набір для гри у бадмінтон.

Тарас і Олег Мандрики зазначили, що це дуже приємна місія – відвідувати навчальні заклади і пропагувати серед дітей ідеї олімпізму, спорту та здорового способу життя.

 

Фото: Георгій Мазурашу, Ярослава Боячук

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

26.12.12. Веселі старти у ЗОШ с. Мигове Вижницького району, Тарас і Олег Мандрики (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.