Фото (РХЛ): «Легіон» (Хмельницький) у Чернівцях обіграв ХК «Коломийські вовки»

2

У рамках Регіональної хокейної ліги 8.12.12 на «Льодовому майданчику» у Чернівцях зійшлися «Легіон» (Хмельницький) та «Коломийські вовки».

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

8.12.12. РХЛ. “Коломийські вовки” – “Легіон” Хмельницький (SportBuk.com)

***

За коломийську команду тепер виступають деякі нещодавні гравці «Чернівецьких пінгвінів», тож саме «вовки» мали би почуватися на чернівецькій ковзанці більш комфортно. Але першими повели у рахунку хмельничани. Проте коломийці швидко оговтались і активізували атакувальні дії, результатом чого стали дві закинуті з мінімальним інтервалом шайби і лідерство в рахунку. Після цього «Легіон» знову заволодів ініціативою і на першу перерву пішов із солідним запасом у 3 шайби.

Коли в дебюті другого періоду Анатолій Лесів скоротив відставання до двох шайб, здалося, що Коломия ще може зачепитися за позитивний результат. Але не минуло й хвилини, як Хмельницький знову відірвався на 3 шайби. Так що вже після двох періодів мало хто сумнівався, хто святкуватиме перемогу.

Субота (8.12.12)

Чернівці, «Льодовий майданчик»

«Коломийські вовки» (Коломия) – «Легіон» (Хмельницький) – 5:9 (2:5, 1:1, 2:3)

Голи: 0:1 В’ячеслав Намба, 1:1 Іван Волжанінов, 1:2 Іван Волжанінов, 2:2 Геннадій Маслієв, 2:3 Тарас Сидорук, 2:4 Сергій Філоненко, 2:5 Тарас Сидорук, 3:5 Анатолій Лесів, 3:6 Тарас Сидорук, 3:7 Віктор Лебедюк, 4:7 Іван Волжанінов, 4:8 Тарас Сидорук, 4:9 Тарас Сидорук, 5:9 Іван Волжанінов.

Завтра, у неділю, 9.12.12, «Чернівецькі пінгвіни» зіграють вдома з ХК «Легіон». Початок матчу – о 10:00. Вхід – вільний.

Календар та результати РХЛ можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.