Рукопашний бій: Буковинці виграли Кубок Вінницької області

2

Тріумфом буковинців завершився Відкритий Кубок Віницької області з рукопашного бою, який відбувся у Калинівці.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

17.11.12. Змагання з рукопашного бою, Калинівка Вінницької області

***

Як повідомив один з тренерів нашої команди Іван Штефюк, у змаганнях взяли участь 11 команд: «Змагання були проведені на досить високому рівні. І конкуренція теж була високою, оскільки серед учасників були спортсмени підрозділів «Беркут», «Сокіл», а також майстри спорту з дзюдо, бойового самбо тощо. Всі бої були досить запеклими та важкими. Але саме високий командний дух допоміг нам з упевненістю перемогти у боротьбі за перше місце збірну команду Вінниці».
В запеклій командній боротьбі перемогу здобули:

Мельник Павло (18+, 75 кг) – 1 місце;

Лютак Ігор (18+, 65 кг) – 1 місце;

Гуцул Василь (18+, 80 кг) – 2 місце;

Дворський Едуард (18+, 75 кг) – 2 місце;

Вакула Петро 16-17р.,  65 кг. – III місце;

Гаращук Віктор (18+, 65 кг) – 3 місце;

Гнатюк Валентин (18+, 75 кг) – 3 місце;

Кондюк Андрій (16-17 рр., 70 кг) – 3 місце.

Переможці та призери розповіли про свої враження від змагань та про свої переживання у самих поєдинках.

Абсолютний переможець Кубку Павло Мельник зазначив, що кожен із спортсменів провів по 3 поєдинки, перші два з яких були відбірними до фіналу. Павло зізнався, що мріє в своїй кар’єрі спортсмена виконати норматив майстра спорту міжнародного класу. А ось кому він завдячує своїм успіхам: «Насамперед, хочу подякувати своєму тренеру Руслану Адамовичу, який своїми настановами завжди підтримує мене і налаштовує на перемогу».

Один із призерів змагань Петро Вакула розповів про командний дух наших хлопців, який об’єднував їх на спортивній арені: «Хоча збірну нашої області представляли спортсмени 4 спортивних клубів, ми один одного підтримували, давали певні поради – заради спільної нашої мети – ПЕРЕМОГИ У КУБКУ!!!»

Представники спортивного клубу «Еталон» Едуард Дворський, Валентин Гнатюк та Андрій Кондюк, які стали призерами звітних змагань, що відбулися 17.11.12, зазначили, що ставлять перед собою мету змагатись та перемагати у змаганнях, тренуватися наполегливо, щоби добитись таких же світових успіхів, як їхні тренери Олег Мандрик та Тарас Мандрик.

Отож, ми раді такій перемозі наших хлопців у Відкритому Кубку Вінницької області. І бажаємо їм нових перемог, а тренерам –витримки та наснаги у тренувальному процесі!

 

Аліна Токар, SportBuk.com

***

2 Comments
  1. Kraevskiy says

    дякую команді Чернівців за участь в даних змаганнях та високий рівень підготовки.
    Тренер Калинівського клубу з рукопашного бою “Лідер” Краєвський АК.

Leave A Reply

Your email address will not be published.