Панкратіон: Буковинці готуються у складі збірної України до Чемпіонату світу

0

Троє вихованців буковинської школи панкратіону після відкритого Чемпіонату області, в якому взяли участь і гості з Тернопільської та Львівської областей, вирушили на навчально-тренувальний збір по підготовці до Чемпіонату світу.

 

Відкритий чемпіонат Чернівецької області з панкратіону відбувся 2-4.11.12 на базі обласного ФСТ «Україна» (вул. Головна, 69, л/а манеж). У цих змаганнях брали участь 12 команд Чернівецької обласної федерації панкратіону, представники Тернопільскої та Львівської областей. Чернівецькі команди представлені трьома спортивними школами: ФСТ  «Україна», ФСТ «Динамо», ОДЮСШ. Змагання проходили за підтримки генерального спонсора – дистрибуційної компанії «РОМА». Учасники виборювали нагороди в трьох розділах панкратіону (розділ «граплінг» – боротьба в стійці та партері з використанням больових та задушливих прийомів; розділ «агон» – поєднання ударної техніки рук і ніг з елементами боротьби без ударів в голову; розділ «ММА» – поєднання двох попередніх видів з ударами в голову, де участь приймали спортсмени з 18 років). Основною метою цих змагань було формування збірної команди області для виступів на Чемпіонатах України, а також на міжнародних змаганнях. За підсумками трьох розділів третє місце посіла команда спортивної секції «Сфінкс», друге – команда «Панкратіон» і чемпіоном стала команда «Централ».

Також троє наших кращих спортсменів Анна Беженар, Олександр Доскальчук та Юрій Чіжевський вже з 7.11.12 беруть участь у навчально-тренувальному зборі в Сумах для підготовки до Чемпіонату світу з панкратіону, який відбудеться в Кракові (Польща).

Петро Горюк

***

Фото: обласна федерація панкратіону для SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.