Буковинець знову серед лауреатів фотоконкурсу НОК України!

0

Утретє представник Буковини стає лауреатом конкурсу «Спортивна фотографія», який проводиться під егідою Національного Олімпійського комітету України.

 

Цього разу чернівчанин Ігор Білецький, який працює у творчому тандемі з викладачем факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ і фотографом порталу SportBuk.com Ярославом Галаном, став третім призером у конкурсі серед професійних фотографів (фотографія з «Олімпійського дня»). Перше та друге місця посіли Валерій Білокрил із Донецька (фото Олімпійської чемпіонки й бронзової призерки Ігор з фехтування Ольги Харлан) та його брат Владислав.

У 2009 р. лауреатом Всеукраїнського конкурс спортивної фотографії, який вп’яте проводить НОК України, став автор цих рядків. А у 2011 р. у номінації «Спортивна сім’я» з фотографією з «Олімпійського дня» у Чернівцях переможцем став друг і партнер порталу SportBuk.com Василь Кияшко, який раніше працював в газеті «Молодий буковинець», а нині – в прес-службі міської ради.

Вітаємо Сергія та Ярослава з цим успіхом!

Засідання експертного журі, як повідомляє noc-ukr.org, відбулося в Олімпійському домі. Експерти визначили переможців конкурсу «Спортивна фотографія», що проводився серед аматорів, професіоналів і дітей.

До складу журі увійшли голова Комісії НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков, головний спеціаліст управління олімпійського руху НОК Анатолій Габелко, заступник голови Комісії атлетів, бронзова призерка Олімпійських ігор Олена Говорова та відомі спортивні фотографи – Микола Бочек і Павло Кубанов.

На конкурс надійшли роботи з багатьох регіонів України, й особливо порадували своєю активністю любителі. Тож журі вирішило нагородити одразу п’ятьох учасників у цій номінації. Перемогу віддали Андрію Нестеренку з Києва, друге місце – у Сергія Куранова з Кремінної Луганської області, а третє – у Валерія Кравчука з Тернополя. Заохочувальні призи отримають Владислав Кравчук (Тернопіль) та Ігор Редванський (Українка Київської області).

Фото чернівецького лауреата-2012 (і не лише) можна подивитися тут:

***

Робота чернівчанина, яка стала лауреатом фотоконкурсу НОК України у 2012 р.

Leave A Reply

Your email address will not be published.