Фото: Ветеранів буковинського спорту вшанували з нагоди професійного свята

0

Напередодні Дня фізичної культури і спорту буковинських ветеранів спортивного руху з професійним святом в урочистій обстановці привітали у Центральному палаці культури Чернівців.

Святкове дійство 7.09.12 організувала рада ветеранів спорту Чернівецької області, яку очолює екс-керівник обласного спорту і колишній багаторічний директор СДЮШОР зі стрільби з лука, автор книги про історію боксу на Буковині Василь Палагнюк. Василь Григорович подякував за підтримку і допомогу раднику губернатора і депутату обласної ради Матвію Куцаку, керівництву Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, заступнику начальника управління фізичної культури і спорту цього Департаменту Богдану Вітовському та іншим.

У рамках свята запрошеним ветеранам вручили презенти, зокрема, від названого Департаменту ОДА, обласного відділення НОК України, освітянського обласного управління фізичного виховання і спорту.

Присутніх привітали і творчі колективи Центрального палацу культури.

Ветерани щиро подякували за те, що про них не забувають. І за гарний святковий вечір.

Список нагороджених буде доданий.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Майстра спорту з марафонського бігу і багаторічного викладача фізвиховання ЧНУ привітав новий керівник крайового спорту Анатолій Швець. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.