Фото: «Олімпійський урок» і «Спортивний ярмарок» у Чернівцях

1

У п’ятницю, 7.09.12, на стадіоні ДЮСШ №1 у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка відбувся традиційний відкритий «Олімпійський урок», почесними гостями якого стали кращий спортсмен України 2006 р., учасник трьох Олімпіад Іван Гешко (легка атлетика) та учасниця Олімпійських ігор в Лондоні Лідія Січенікова (стрільба з лука).

 

Олімпійське свято, як і минулого року, було поєднане зі «Спортивним ярмарком», в рамках якого юні спортсмени презентували місцеві спортивні школи, а присутні школярі могли прямо на місці записатися до спортивних секцій.

Звісно, не обійшлося і без змагань – у веселих естафетах взяли участь команди 8-ми навчальних закладів (школи, гімназії, ліцеї).

З вітальними словами до учасників святкового дійства звернулися заступник начальника Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, начальник управління фізичної культури і спорту Анатолій Швець, відповідальний за розвиток спорту в міському управлінні освіти Володимир Цуркан, заступник голови обласного відділення НОК України Віталій Омельянчук та Іван Гешко.

Презенти від обласного відділення НОК України та плакати «Буковинці на Олімпійських іграх» від облцентру «Спорт для всіх» отримали і учасники «Веселих стартів», і учасники показових виступів, і просто всі бажаючі присутні. Вручали їх згадані вже Іван Гешко та Лідія Січенікова, а також рекордсменка України серед молоді в естафеті 4х100 м Севіль Ібрагімова.

До слова, поки Лідія Січенікова сиділа за столом і спостерігала за змаганнями, хтось, говорячи мовою спорту, зробив «фальш-старт», внаслідок чого школярі молодших класів кинулися з трибун до нашої олімпійки за плакатами і автографами. Організаторам вартувало немало зусиль призупинити автограф-сесію, яка продовжилась вже після церемонії нагородження. Січенікова, і Гешко нікому не відмовили ні в автографі, ні у знімках на пам’ять.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фото будуть доступні для прегляду пізніше)

***

Лідія Січенікова потрапила під "атаку полювальників за афтографами". Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.