Фото: Федерація рукопашного бою відкрила другий зал по вул. Шептицького

1

У четвер, 13.09.12, Чернівецька міська федерація рукопашного бою урочисто відкрила другий зал по вул. Шептицького, 23.

 

У церемонії взяли участь, зокрема, керівник міського спорту Святослав Дяконюк, депутати міської ради Микола

Руслан Адамович та Іван Штефюк. Фото6 Георгій Мазурашу

Клим, Володимир Штефуряк, Ростислав Білик і, звісно, головні винуватці свята – голова міської федерації рукопашного бою, перший на Буковині майстер спорту з цього виду спорту Руслан Адамович, його «бойовий» заступник Іван Штефюк та найтитулованіші вихованці, в т.ч. чемпіони Європи, майстри спорту міжнародного класу Тарас Мандрик і Ростислав Мокрій, чемпіони України Олег Мандрик, Іван Бойчук та інші.

Присутній голова Чернівецької обласної організації «Молоді регіони», депутат обласної ради Василь Нікітін вручив господарям залу ікону із зображенням Георгія Победоносця – з побажаннями, аби вихованці федерації й надалі перемагали на змаганнях різного рівня, прославляючи Чернівці, Буковину та Україну.

За словами Руслана Адамовича, найбільший внесок у підготовку нового залу зробив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин: «Віталій Михайлович придбав татамі для залу і взагалі завжди підтримує і допомагає, за що ми йому дуже вдячні. Велику допомогу надають і депутати міськради Микола Клим, який є співзасновником міської федерації рукопашного бою, та Володимир Штефуряк, а також підприємець Сергій Фенчук та інші друзі федерації, яким ми теж висловлюємо щиру вдячність».

Іван Штефюк наголосив на тому, що міська федерація відкрила нову групу, в якій дівчата та жінки зможуть пізнати ази самооборони.

Нагадаємо, що перший у місті спеціалізований зал з рукопашного бою міська федерація відкрила 2.09.2011 за тією ж адресою.

Отже, у залах по вул. Шептицького, 23 тепер можуть займатися і діти, і підлітки, і дорослі. Заняття проводять тренери вищої категорії Руслан Адамович та Іван Штефюк.

Тел. Для довідок: 095 547-01-68, 095 587-48-49.

Автор і ведучий програми «Спорт-тайм» на ОДТРК «Буковина» Ігор Савчин зауважив, що Адамович і Штефюк – люди слова – торік вони пообіцяли, що незабаром відкриють ще один зал і перетворили це на реальність.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

3.09.2012. Відкриття залу рукопашного бою по вул. Шептицького у Чернівцях (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.