Фото: Денис Бучинський закінчив «кар’єру холостяка»

0

Полку одружених буковинських футболістів прибуло – у суботу, 22.09.12, «під вінець» пішов захисник Денис Бучинський.

Денис Бучинський і Настя Остап’юк. Фото: Георгій Мазурашу

«Половинкою» Дениса стала чернівецька красунька Анастасія Остап’юк (відтепер – Бучинська). Весілля Денис і Настя відсвяткували у ресторані «Кварц».

 

Серед гостей, звісно, було чимало «спортивних» людей, адже наречені виросли у доволі «спортивних» сім’ях. Батько Дениса – Віктор Бучинський свого часу непогано грав у футбол на аматорському рівні. А тато Анастасії – Іван Остап’юк у минулому був одним з найсильніших легкоатлетів Буковини, рекордсменом області на дистанції 3000 м з/п, а нині викладає фізичне виховання у Чернівецькому транспортному коледжі. Іван Степанович є також Почесним працівником фізичної культури і спорту України.

Крім відомих місцевих футболістів, легкоатлетів (в т.ч. брат-близнюк першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка – Сергій) і спортивних функціонерів, на весіллі «засвітився» і екс-наставник волейбольного клубу «Будівельник» Михайло Туркула, який у сезоні-2004/05 вивів чернівчан до вищої ліги. Михайло Григорович одружений на рідній тітці нареченого.

Сам Денис Бучинський (13.06.1990) ще донедавна вважався одним з найперспективніших буковинських футболістів. Успішно виступав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України за «Буковину» (2003/04, 2004/05) та УФК Львів (2004/05 ІІ коло, 2005/06, 2006/07). Після закінчення Львівського училища фізичної культури у сезоні 2007/08 виступав у складі резервістів львівських «Карпат» (за «Карпати-2» у 4 матчах виходив на заміну).

Іван Остап’юк зі спортивними соратниками. Фото: Ольга Мазурашу

У 2009 р. був у заявці ФК «Лужани», який виграв Кубок області і виступав в аматорському Чемпіонаті України.
Цього ж року перебував на оглядинах у чернівецькій «Буковині». У 2010 р. Денис виграв Кубок Чернівців з ФК «Біла».

Розвинути кар’єру на професійному рівні завадила серйозна травма. Нині Денис виступає в аматорських колективах. Поки що…

У весільних конкурсах відзначилися і друзі-футболісти. Після «викрадення» нареченої активну участь у «відпрацьовуванні» вимог «викрадачів» брав участь, зокрема, і голкіпер «Маяка» (Великий Кучурів) та футзального «Меркурія» Ростислав Храпко. А під час «фінального» обряду зняту з ноги нареченої пов’язку зловив екс-гравець юнацької збірної України Андрій Гордей.

Бажаємо молодятам довгих і щасливих років подружнього життя!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фото будуть доступні для перегляду пізніше)

***

Андрій Гордей демонструє свій весільний "трофей". Фото: Георгій Мазурашу
Денис Бучинський повеселив гостей під час пошуку пов’язки на нозі нареченої. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.