Відео: Перша українська медаль в Лондоні

2

Першу для України нагороду на ХХХ Олімпійських іграх в Лондоні здобула 29.07.12 Олена Костевич з Чернігова – «бронзу» у стрільбі із пневматичного пістолета з 10-ти метрів.

Відео ТСН (1+1)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фінал наша олімпійська чемпіонка Афін-2004 завершила з 2-3 результатом, а у перестрілці поступилася і стала бронзовою призеркою.

Як повідомляє 1tv.com.ua, Олена Костевич аж до фінальних пострілів була серед лідерів змагання. У фіналі її результати теж були високими і дали змогу закріпитися у першій трійці стрільців. Після завершення змагання Олена Костевич та французька спортсменка Селін Гобервілль мали однакову кількість балів. За правилами змагання була призначена “перестрілка”, в якій Олена поступилася – Селін влучила в 10,6, а наша спортсменка – в 9,7. Але саме Олена Костевич здобула першу медаль на цій Олімпіаді і стала беззаперечною героїнею другого дня змагань у Лондоні. Золото, як і на Іграх в Пекіні-2008, здобула китаянка Веньюн Гоу.

Для вихованки Ігоря Черединова це вже друга олімпійська нагорода. Вісім років тому в Афінах українка виборола золото.

До речі, Олена Костевич ще буде змагатися за перемогу у стрільбі з малокаліберного пістолета. Чи вдасться українці знову піднятися на п’єдестал Олімпійських ігор – дивіться на Першому Національному.

 

***

2 Comments
  1. Чернівці says

    Так тримати! І даєте золото!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.