Фото: Стриптиз на колективному перегляді матчів Євро-2012 у Чернівцях (+18!)

0

Колективний перегляд перших матчів футбольного Євро-2012 у «Нашому пиві» супроводжувався традиційним розіграшем призів, пул-денсом та стриптизом.

Разом із відвідувачами «Нашого пива» матчі Польща – Греція (1:1) та Росія – Чехія (4:1) 8.06.12 дивився у минулому зірковий футболіст «Буковини», а нині головний тренер футзального «Меркурія» Віктор Мглинець. Він підказував присутнім під час заповнення купонів з прогнозами результатів ігор, нагороджував лауреатів конкурсів футбольних провидців і просто насолоджувався гарним футболом.

Першу футболку вечора розіграли на футбольному запитанні з Мглинцем у відповіді, на яке першим відповів Михайло Падурару. Декілька разів за вечір відбулися змагання зі швидкісного випивання пива. Перший міні-турнір виграв Віталій Факас. А кращий результат було зафіксовано під час другого міні-турніру, переможець якого Сергій Скорейко так швидко випив пиво, що його одразу назвали реальним претендентом на побиття відповідного рекорду з Книги рекордів Буковини.

За вгаданий рахунок першого тайму або матчу загалом автори влучних прогнозів отримували призове пиво (у першому матчі таких було 29, у другому – 21). За подвійний влучний проноз (і першого тайму, і матчу в цілому) до живого «Нашого пива» додавали і смачну «Нашу піцу».

Цікаво, що кінцевий результат матчу Росія – Чехія не зміг передбачити ніхто із присутніх. Проте, враховуючи «особливість дня» (тобто відкриття Євро-2012), керівники «Нашого пива» наприкінці футбольного вечора щедро роздавали пиво і піцу, в т.ч. просто так (приміром, лише за саму готовність взяти участь у конкурсі).

Звісно, не обійшлося і без інших сюрпризів. Між двома матчами шанувальники футболу і пива побачили пул-денс (танець біля жердини), а увінчався перший ігровий день Євро-2012 у «Нашому пиві» стриптизом.

Відвідувачі «Нашого пива», які вгадують кінцеві результати матчів, входять до списку претендентів на суперпризи для тих, хто набере найбільше прогнозних балів за всю фінальну частину Чемпіонату Європи (влучні прогнози оцінюватимуться «дорожче» на етапах плей-оф). А кожен наступний влучний підсумковий прогноз приноситиме лауреату все більше й більше призового пива.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

8.06.12. Розіграш призів і стриптиз на перших матчах Євро-2012 у "Нашому пиві" (SportBuk.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.