Фото: Перемогу Іспанії над Португалією по пенальті «накаркали» у Чернівцях

0

Малоймовірну нульову нічию в основний час півфінального матчу Євро-2012 Португалія – Іспанія та перемогу іспанців з рахунком 4:2 у серії пенальті «наврочили» у Чернівцях.

Футбольний провидець Денис Горобієвський

У ролі провидця виступив учасник колективного перегляду звітного поєдинку в барі «Наше пиво» (в народі – «Баварія») Денис Горобієвський, який чомусь був настільки впевненим, що сценарій поєдинку буде таким, яким він пізніше став реально, що перед грою постійно звертав увагу на свій прогноз. Отже п. Горобієвський 27.06.12 став абсолютним переможцем конкурсу прогнозів на матч Португалія – Іспанія. Тобто Денис не лише вгадав, що і після першого тайму, і після основного часу рахунок залишатиметься 0:0, а й вказав у своєму купоні додатковою інформацією, що Іспанія виграє серію пенальті з рахунком 4:2! Причому влучний прогнозист і коли здавав свій прогнозний купон, і коли отримав перший презент за вгаданий перший тайм, і після свистка про завершення основного часу наголошував, що він вказав рахунок в серії пенальті. Ось така впевненість була у відвідувача «Нашого пива». За додатковий прогноз (пенальті) футбольний провидець отримав і додаткові презенти від «Нашого пива».

0:0 після першого тайму та основного часу вгадали також Дмитро Тодиренчук та Олександр Колісник.

«Лише» підсумкові 0:0 спрогнозувала Аліна Сизоненко (вагітна, прийшла після першого тайму).

Нулі після першого тайму, крім названих вище, спрогнозували Максим Мартинюк, Данії Євлахов, Людмила

Іспанці мали більше шанувальників у Чернівцях

Похивка, Георгій Колотило, Олександр (095 8744770), Тетяна Тацюк, Олександр Трофимчук, Сергій Меленко, Рома Гойванюк, Олександр Григор’єв, Роман Петров, Ольга Кобевко, Павло Сердюк, Ігор Демчук, Михайло Білусяк, Олександр Кривенький, «Дядя Юрій», Наталья Круліковська, Дмитро Грицюк, Марія Омеха, Катерина Маковійчук, Юлія Туз, Олександр Мельничук, Валерій Лахман, Вадим Українець, Євгенія Рибак, Петро Семко, Вася Сучеван, Юлія Гунчак, Анна Бабій, Валерій Васілян, Денис Яцюк.

27.06.12 (Португалія – Іспанія)

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

24.06.12 (Англія – Італія)

Те, що основний час матчу Англія – Італія завершиться нульовою нічиєю, не вгадав ніхто з відвідувачів. Хоча перед початком гри відомий буковинський футболіст Андрій Гордей прогнозував, що буде 0:0 і по пенальті виграють італійці, але у своєму купоні написав підсумковий рахунок 0:1…

Натомість 0:0 після першого тайму «підкорилися» багатьом: Марія Омеха, Микола Снігуров, Наталія Семенюк, Катерина Флорескул, Наталя Щербакова, Андріан Гапей, Аліна Антошко, Юлія Коньовщій, Олексій Старчук, Сергій Новіцький, Руслан Петрів, Надя Бурла, Роман Криницький, Оля Фізор, Ганна Мислицька, Володимир Беженар, Олександр Мазуряк, Катя Кучерява, Микола Гриф, Любов Соболевська, Ксенія Грищенко, Юрій Шевчук, Вадим Урсул, Сергій Іванов, Василь Романюк, Наталія Непюк, Олександр Палій, Ярослав Білобровець, Андрій Гордей.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

23.06.12 (Іспанія – Франція, ювілей ФК «Дрім-Тім»)

У матчі Іспанія – Франція і 1:0 після першого тайму, і підсумкові 2:0 вгадали Наталія Березовська, Алла Герецун, Микола Осадець та Вася ?Доготарь.

Лише кінцевий результат передбачили Микола Малецький, Денис Яворський, Валентин Омеха та Любов Меуш.

Лише 1:0 після першого тайму «підкорили» Інна Держун, Лена Мотреску, Василь Ткачук (Дрім-Тім), Таня Жулепа, Валентин Подольський (Дрім-Тім), Іван Павлюк (Дрім-Тім), Микола Задорожний та Галина Данілейко.

Цей колективний перегляд був «особливим» тим, що в його рамках відбулася «застільна частина» святкування 10-річчя футбольного клубу «Дрім-Тім». «Дрімтімівці» настільки «розійшлися», що складалося враження ніби ми дивилися фінал Кубку області, бо в залі частіше лунали вигуки: «Дрім-Тім» – чемпіон!»:)

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.