Фото: Чемпіонат України з автотюнінгу і автозвуку

6

У суботу, 9.06.12, на майданчику перед ТРЦ «Depot» у Чернівцях відбулися представницькі змагання з автотюнінгу та автозвуку.

Цей великий автомобільний форум, який викликав чималий інтерес у глядачів, називали Чемпіонатом України з автотюнінгу та автозвуку.

Додаткова інформація та фото будуть додані пізніше.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Свято прикрашали і моделі агентства "Шоу-тайм"
6 Comments
  1. Семен says

    І  тюнінгували, шо цікаво, політична реклама заборонена, але синьожопі країну вже тюнінгували,а тепер взялися тюнінгувати звук. Хотілось би запитати організаторів, що означає набір букв “під патронатом партії злодіїв та шахраїв”? Це означає, що обласна партячейка накрала машини, а потім їх дозволили потюнінгіровать чи машини прокачали забезплатно, а обласна банда вчергове не розрахувалась за виконані роботи (як на індюшачих фермах убірнатора?) В чому патронат?

    1. Політична реклама заборонена лише на офіційних змаганнях (Чемпіонат, Кубок)… Це напевно, були просто вболівальники з прапорами;) Свого часу в ситуаціях, коли були охочі підтримати якісь офіційні змагання, я пояснював, що, приміром, Чемпіонат України з велоспорту ВМХ не може бути патронований партією, навіть якщо вона владна чи провладна:) Тому просив, якщо хочуть допомогти, нехай дають якісь там призи, а прапори мають бути в частині вболівальників. І попереджав, що про патронат партії в офіційних текстах йтися не буде

  2. Грішутка says

    Виборчі перегони ще не розпочалися, а Партія районів лізе без мила куди її і не просять – то вони на площі разом з сектантами тиск міряють після покращення то вони свої штандарти запихають в автомобілі і називають це “тюнінгом”. 

    1. Про тиск нічого не можу відповісти:) Хоча, думаю, я взагалі можу не відповідати – я не організатор цих змагань, плюс безпартійний, чого мені лізти у партійні “розборки”:)

  3. Світлана says

    А чому ПР не патронує розвиток дитячого спорту? Подарований Г.Галицем восьмирічний комютер – це все на що спромоглася партія чий вождь сере на зололтому унітазі?

    1. Світлано, то Ви пропонуєте проводити змагання з автотюнінгу і автозвуку серед дітей?:) Жартую:) Патронують і дитячий спорт. Навіть якщо не хотіли би, все одно патронували би – це ж справа влади. А щодо патронату цих авто змагань… Згідний, напевно, було б більше суспільної користі, якби патронат був направлений, приміром, на організацію якихось юнацьких змагань з якогось олімпійського виду спорту;) Але не мені це вирішувати – “хто платить, той замовляє музику”:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.