Рукопашний бій: СІЗО проти Сокирянської колонії

1

Рукопашний бій набирає популярності не лише як один з найуспішніших останнім часом неолімпійських видів спорту на Буковині, а й як чудовий засіб підтримки «бойової» форми для правоохоронців.

РУКОПАШНИЙ БІЙ – СПОРТ СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ

У спортивній залі Чернівецького слідчого ізолятора відбувся Чемпіонат з рукопашного бою серед співробітників органів та установ відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області.

На татамі вийшли співробітники Чернівецького СІЗО та Сокирянської виправної колонії. Переможців виявляли як в командному, так і в особистих заліках у шести вагових категоріях: до 65 кг, до 70 кг, до 75 кг, до 80 кг, до 85 кг та понад 85 кг. Тривалість  поєдинку – 5 хвилин чистого часу.

В арсеналі дозволених до застосування спортивних прийомів – удари руками і ногами, техніка боротьби, кидки та больові утримання суперників. Та обмеження для спортсменів теж є, пояснює головний суддя з рукопашного бою, майстер спорту Віталій Туріков.

Змагання розпочались з промови начальника відділу ДПтСУ в Чернівецькій області полковника внутрішньої служби Іванова Олега Володимировича,  який привітав учасників Чемпіонату та побажав їм міцного здоров’я, сімейного благополуччя і високих спортивних досягнень.

Кожен спортсмен виклався на сто відсотків аби довести честь і гідність своєї команди і привести її до перемоги.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце виборола команда Чернівецького слідчого ізолятора.

 

В особистому заліку перемогу отримали:

 

–         вагова категорія до 65 кг –  прапорщик внутрішньої служби Букатар Іван (молодший інспектор відділу режиму та охорони Чернівецького СІЗО);

–         вагова категорія до 70 кг – капітан внутрішньої служби Віталій Грама, (старший інспектор з організації служби озброєння та спецзасобів відділу охорони Сокирянської ВК – 67);

–         вагова категорія до 75 кг – капітан внутрішньої служби Дмитро Грама, (старший інспектор з професійної підготовки Сокирянської ВК-67);

–         вагова категорія до 80 кг – прапорщик внутрішньої служби Олександр Гандюк (молодший інспектор відділу режиму та охорони Чернівецького СІЗО);

–         вагова категорія до 85 кг – прапорщик внутрішньої служби Олянський Микола (молодший інспектор відділу охорони Сокирянської ВК-67, кінолог);

–         вагова категорія понад 85 кг – ст. прапорщик внутрішньої служби Малиш Петро (молодший інспектор відділу режиму та охорони Чернівецького СІЗО).

 

«Співробітникам така підготовка необхідна, а рукопашний бій в службовій діяльності дозволяє удосконалювати та підтримувати відмінну спортивну форму, набути навичок, необхідних в екстремальних випадках» – зазначив начальник ВДПтСУ в Чернівецькій області Іванов О.В., нагороджуючи переможців та призерів  змагань.

Наступним етапом для спортсменів стане Чемпіонат ДПтС України з рукопашного бою, який  проходитиме  з 3 по 5 травня 2012 року на базі Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України.

 

 

Ст. інспектор взаємодії із ЗМІ

та зв’язків з громадськістю

ВДПтСУ  в Чернівецькій області

капітан внутрішньої служби                                                      Микола Лазенко

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.