«Льодовий майданчик» йде у відпуску, тому «накатайтесь на літо»

0

Добігає, на жаль, свого кінця черговий сезон на чернівецькому «Льодовому майданчику» – улюбленому зимово-спортивному закладі чернівчан і гостей міста.

Останній уїк-енд квітня подарує всім шанувальникам хокею нашого краю фінальну битву відкритого чемпіонату Чернівців з хокею 2012 року між двома командами обласного центру – «Тріумфом» та «Версалем».

Нагадаємо, тиждень тому «Версаль» у півфінальному матчі впевнено переміг «Льодовий майданчик» і тим самим отримав можливість зіграти у фіналі цього турніру вдруге поспіль.

Тимчасово припиняється також і функціонування «Льодового майданчика», який бере літню перерву. Останній день цієї весни, коли відвідувачі закладу зможуть покататися на ковзанах – 29 квітня, неділя. І, хоча ця дата остаточно не «підписана», тобто можливе й короткотермінове подовження роботи «Льодового майданчика», тим не менше радимо всім, хто любить цей вид активного відпочинку, поспішати й таки встигнути хоча б ще кілька разів «розсікти» лід на «Майданчику» перед літньою спекою.

Отже, хокей, катання на ковзанах і гарний настрій від позитивного активного відпочинку – все це чекає вас цього тижня на «Льодовому майданчику»!

 

Альберт Комарі,

«рульовий» сторінки «Льодового майданчика»

на sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.