Футбол: Буковинець став прапороносцем фінального матчу Євро-2012!

0

Богдан Кокошко з с. Слобода Новоселицького району став лауреатом конкурсу на право стати одним із прапороносців, які візьмуть участь у виносі прапора перед початком фінального матчу УЄФА ЄВРО 2012 ТМ у Києві.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

До участі у Всеукраїнському етапі відбору прапороносців Євро-2012, який відбувся  6.04.12 на стадіоні імені

Богдан Кокошко, Владислав Ващук, Іван Ніколайчук, Віталій Ротар

Валерія Баннікова у Києві, були допущені по троє представників від регіону (2000, 1999 та 1998 рр.н.), які виступали змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» 2011/2012.

Буковину представляли троє юних футболістів з Новоселицького району, яких до столиці повіз голова Новоселицької районної федерації футболу Віталій Ротар.

Двоє буковинців стали лауреатами конкурсу і здобули право виносити прапор перед початком матчів Євро-2012. Богдан Кокошко (1998 р.н.) з с. Слобода став одним із восьми прапороносців фінального матчу Євро-2012. А Іван Ніколайчук (1999 р.н.) з Топорівців серед інших виноситиме прапор перед матчем Німеччина – Португалія у Львові.

Третій буковинський учасник відбору (Датський) виступив гідно, у двохсторонній грі забив гол, але автоматично випас з числа потенційних прапороносців, оскільки на час проведення фінальної частини Євро-2012 йому ще не виповниться 12 років (він народився 2000 р., але пізніше).

До програми відбору входили змагання з ведення м’яча, жонглювання, а також двохсторонні ігри. До слова, буковинський прапороносець фінального матчу Євро-2012 Богдан Кокошко зі своєю командою програвав 0:2, але забив два м’ячі (перший і третій) і зробив вагомий внесок у переможний результат 3:2.

Названі представники Новоселицького району були не єдиними буковинцями на Всеукраїнському етапі відбору прапороносців Євро-2012 – до складу журі увійшов і колишній актор Чернівецького муздрамтеатру Петро Мага, якого тепер більше знають як партнера Савіка Шустера у відомому політичному ток-шоу. Членами журі були також Валентин Щербачов, Андрій Ковальський, Микола Васильков, Олександр Денисов, Микола Моторний (спортивні журналісти), Олександр Каденко (перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України) та Владислав Ващук (екс-гравець збірної України).

***

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ВІДБОРУ ПРАПОРОНОСЦІВ
СЕРЕД УЧАСНИКІВ ТУРНІРУ “ШКІРЯНИЙ М’ЯЧ – КУБОК COCA-COLA” 2011/2012
НА УЧАСТЬ У ВИНОСІ ПРАПОРА ПІД ЧАС ФІНАЛЬНОГО МАТЧУ УЄФА ЄВРО 2012 ТМ

1. Загальні умови:

Відбір прапороносців проводиться в 2 (два) етапи:

Перший (регіональний): зі складу учасників команд, що переможуть у районних чи міських змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» 2011/2012 у кожній віковій групі учасників (2000, 1999, 1998 р.н.) та у кожному регіоні (24 області, АР Крим, мм. Київ, Севастополь) регіональна федерація футболу визначає по 1 гравцю в кожній віковій групі, що представлятиме регіон у Всеукраїнському відборі.

Другий (всеукраїнський): троє таких гравців з кожного регіону, 2000, 1999 та 1998-го років народження, візьмуть участь у всеукраїнському етапі відбору, що відбудеться у першій декаді квітня 2012 р. у м. Києві.

В кожній віковій групі гравці шляхом жеребкування будуть розділені на три команди, серед яких
буде проведено товариський турнір. Загалом гравці з дев’яти команд, що візьмуть участь у турнірі будуть оцінені авторитетним журналістським журі, які і визначать вісьмох Прапороносців,
що візьмуть участь у виносі прапора перед початком фінального матчу УЄФА ЄВРО 2012 ТМ у м. Києві.

Проїзні витрати трьох номінантів та одного представника від регіону для їх супроводу до м. Києва і назад – за рахунок ААФУ.

До складу авторитетного журналістського журі входять:
В. Щербачов
А. Ковальський
М. Васильков
О. Денисов
М. Моторний
П. Мага

Аплікаційні форми для номінантів надаються Компанією „Кока-Кола Беверіджиз Україна” або юридичною особою, що виступає від імені Компанії.

Особи, що отримали аплікаційні форми, мають їх заповнити та передати вчителю фізичної культури/тренеру до 25 квітня 2012.

Участь дитини у турнірі “Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola” означає її безумовну згоду та згоду батьків або осіб, що їх заміняють, на участь дитини у конкурсі на право стати одним із 8 прапороносців, які візьмуть участь в пронесенні прапора перед початком фінального матчу УЄФА ЄВРО 2012 ТМ у м. Києві.

2. Загальні вимоги до Прапороносця:
Дитина, яка номінується на звання прапороносця, має відповідати нижчезазначеним вимогам:
Станом на 30 квітня 2012 року вік номінанта має бути не менше 12 років та станом на
1 липня 2012 року не більше 14 років.

Номінант повинен підписати надані Компанією „Кока-Кола Беверіджиз Україна” аплікаційні форми.
Під час участі у церемонії винесення прапора перед початком фінального матчу УЄФА ЄВРО 2012 ТМ у м. Києві обраний прапороносець не може носити комерційну або корпоративну рекламу за виключенням встановлених УЄФА ЄВРО 2012 ТМ (політичні або релігійні заклики також).
Обраний Прапороносець під час церемонії винесення українського прапора перед початком фінального матчу УЄФА ЄВРО 2012 ТМ у м. Києві не повинен мати жодних екстремальних зачісок, що привертають надмірну увагу, дорогоцінностей або аксесуарів.
Обрані прапороносці повинні бути здатними пронести прапор.

3. Обов’язкова умова відбору прапороносців:
Обов’язковою умовою відбору прапороносців на кожному з етапів конкурсу є фактична та юридична можливість здійснити подорож до м. Києва (в тому числі наявність дозволу батьків, або осіб, що їх заміняють, і т.д.)

4. Загальна програма для прапороносців:
Обраний прапороносець буде супроводжуватись на фінальний матч УЄФА ЄВРО 2012 ТМ у м. Києві представником ККБУ.

Транспортні витрати із супроводу Прапороносця його родичем (1 чол.) до м. Києва і назад – за рахунок ААФУ.

Під час церемонії пронесення прапора усі прапороносці повинні одягнути спеціально надану форму.
Після участі в церемонії пронесення прапора прапороносці займуть спеціальні місця на стадіоні та матимуть можливість переглянути матч.

Остаточні строки та умови участі у заході по пронесенню прапора встановлюються УЄФА. Компанія „Кока-Кола Беверіджиз Україна” дотримуватиметься строків і умов встановлених УЄФА (у випадку, якщо будь-яке з положень цих правил буде змінено через те, що УЄФА внесе зміни в строки чи умови заходу ані Компанія „Кока-Кола Беверіджиз Україна”, ані її аффілійовані особи не нестимуть за це відповідальності).

5. Інші умови:
Для участі в пронесенні українського прапора прапороносці повинні будуть оформити, підписати та повернути протягом часу, що буде зазначений, документи надані організаторами, а також бути готовими надати усі необхідні особові дані (як то розмір взуття та одягу). Перелік документів обов’язково включатиме: дозвіл від батьків на участь дитини в ролі Прапороносця, медичну довідку, чітку адресу, яка буде доступна для кур’єрської пошти (FedEx, UPS, або DHL). Детальний перелік документів буде визначений та доведений до відома прапороносців після завершення процесу відбору.

Номінант також повинен у письмовій формі дозволити Компанії „Кока-Кола Беверіджиз Україна” та її відповідальним особам публічно використовувати його/її ім`я, зображення та номінаційну форму у рекламних та маркетингових цілях без отримання винагороди – підписати Офіційну заяву (надає Компанія „Кока-Кола Беверіджиз Україна”).

Прапороносці також погоджуються на необмежене використання Компанією „Кока-Кола Беверіджиз Україна” їх імен, зображень, біографічних даних та іншої інформації у засобах масової інформації без отримання винагороди.

Цей документ складено згідно із законодавством України.

Діти працівників Компанії “Кока-Кола”, “Кока-Кола Беверіджиз Україна” не можуть брати участь у номінуванні.

УЄФА та Компанія „Кока-Кола Беверіджиз Україна” не компенсує жодних додаткових витрат, пов`язаних з участю в пронесенні українського прапора, окрім затверджених компанією “Кока-Кола Беверіджиз Україна” та Прапороносцем письмово.

Відмова прийняти ці умови може бути розцінена як втрата позиції Прапороносця.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.