Бокс: Буковинець Антон Флоря – за крок до п’єдесталу Чемпіонату України

0

Другим серед буковинців призове місце на Чемпіонаті України з боксу серед юніорів, який триває у Чернівцях, міг офрмити Антон Флоря з Шипинців Кіцманського району. Але…

Чвертьфінальна стадія Чемпіонату України з боксу серед юніорів, який вперше проходить у Чернівцях, закінчилася у чистий передпасхальний четвер, 12 квітня.  Завершили програму чвертьфіналів вагові категорії 75, 80 та +80 кг. Ми вже повідомляли, що після трьох днів змагань Буковина залишилася лише із двома представниками, боксерами шипинецького ФСТ «Україна», і один із них вийшов на ринг у четвертий день змагань.

В цей день у ваговій категорії 75 кг боксував Антон Флоря. Його суперником був Карен Чухаджян з київського СК «Росічі». Перший раунд пройшов за рівної боротьби, у другому Антон вийшов уперед, але третій раунд став для буковинця фатальним. Вже з перших його секунд киянин пішов уперед і довів своє бажання і право представити команду рідного міста у вирішальній стадії змагань. Судді одноголосним рішенням, щоправда, справедливим, залишили Буковину всього з одним учасником цьогорічного Чемпіонату України серед юніорів.

Характерною спецификою найважчих вагових категорій є доволі високий відсоток боїв, що закінчуються завчасно. Ця тенденція підтвердилася і на даних змаганнях. У ваговій категорії 80 кг, наприклад, відразу три поєдинки закінчилися з різних причин (неможливість продовжувати бій через травму, явна перевага та відмова секунданта) у першій частині протистоянь. Потрібно відмітити високу кваліфікацію рефері, які фіксували чітку перевагу одного з суперників і не давали їм важко травмувати один одного.

Напередодні півфіналів, які відбудуться завтра, 13 квітня о 12:00, десять вагових категорій, в яких півфіналістами було проведено найбільшу кількість поєдинків, сьогодні відпочивали. На турнірі ж залишилося 26 кращих боксерів, і саме завтра відбудеться нарада тренерів під керівництвом старшого тренера Валерія Хлистова, на якій буде укомплектовуватися збірна України з боксу серед юніорів, що візьме участь на Чемпіонаті Європи в Софії.

Нагадуємо нашим читачам, що буковинський спортивний портал sportbuk.com є офіційним інформаційним партнером Чемпіонату України з боксу серед юніорів 2012 року, а також про те, що свіжі та актуальні новини в житті обласного і всеукраїнського боксу ви завжди можете прочитати тільки на нашому сайті!

Нагадаємо, що Чемпіонат України в Чернівцях відбувається під патронатом депутата міської ради Валерія Чинуша, генеральний партнер змагань – готель «Буковина».

 

Альберт Комарі

Для Альберта Комарі це 100-та публікація на порталі SportBuk.com! Вітаємо з ювілеєм! Бажаємо здоровя натхнення і ще багато-багато ювілеєв!

12 квітня 2012 р.

Склад пар

75 кг

  1. Давиденко О. (Донецька) – Третьяков М. (Дніпропетровська) – -:+ (я/п)
  2. Горчиця Д. (Харківська) – Мартон Р. (Львівська) – 0:5
  3. Білостоцький О. (Херсонська) – Колібко Р. (Львівська) – 5:0
  4. Чухаджян К. (Київ) – Флоря А. (Чернівецька) – 5:0

 

80 кг

  1. Пінчук Л. (Львівська) – Колесник О. (Вінницька) – +:- (травма)
  2. Скринніков І. (Волинська) – Борщ В. (Тернопільська) – +:- (відм.)
  3. Розуменко Б. (Харківська) – Зіятдінов А. (АР Крим) – -:+ (я/п)
  4. Артемов А. (Донецька) – Бондарь Р. (Київ) – 2:3

 

+80 кг

  1. Пінчук К. (Дніпропетровська) – Палатний В. (Київська) – 5:0

10.  Алтухов С. (Харківська) – Ткачук В. (Хмельницька) – 0:5

11.  Рзаєв Т. (Луганська) – Маслак О. (Київська) – +:- (отк)

12.  Дрозд Г. (Миколаївська) – Вітенко В. (Вінницька) – -:+ (я/п)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.