«Замовницю» наставника ФК «Буковина» Вадима Зайця передають «на поруки колективу»?..

2

На вівторок, 20.03.12, було призначено слухання справи щодо замаху на головного тренера ФК «Буковина» Вадима Зайця, в якого, нагадаємо, 7.10.11 вистрелили впритул, коли він сидів у власному авто біля свого будинку по вул. Достоєвського у Чернівцях.

«Футбольне» судове засідання у Шевченківському районному суді м. Чернівців цього дня не відбулося – слухання перенесено на 19 квітня п. р.

Проте, як стало відомо з офіційних джерел, після досудового слідства справа направлена до суду з «тезою», що «головна винуватиця» цієї прикрої історії, тобто замовниця Світлана П., має бути «передана на поруки трудовому колективу».

Сам постраждалий Вадим Заяць, м’яко кажучи, здивований такою постановкою питання.

Зазначимо, що наставник «Буковини» постраждав і фізично, і морально і фінансово (лише на лікування в Ізраїлі було витрачено понад 46 тис. євро).

Утім, це лише рішення досудових органів. Останнє слово за судом. Сподіваємось, що негативні висловлювання, якими нерідко в народі характеризують «діяння» українських судів, не стосуватиметься Шевченківського суду м. Чернівців і справи щодо замаху Вадима Зайця…

***

2 Comments
  1. Сірожа says

    Подія дійсно прикра і безглузда. Дякувати Богу, що Вадим одужав, відновився і зможе знову вносити свою лепту в розвиток команди краю.

    А от факт невмілого і, прямо кажучи, поганого висвітлення подій в даній статі дуже засмучує і примущує журитися за рівень регіональної преси. Дивіться, добродію, аби не вийшло як з дупутатом-пінгвіном, поясню (особисто для вас)- аби не довелося красніти і давати заперечення після офіційних листів оцільників силових структур краю

    1. Що Вам знову не подобається? Знову шукаєте неіснуючу “замовність” чи ще щось?:) Пропоную Вам викласти все так, як Ви вважаєте за потрібне;) Можу витягнути з коментарів і розмістити в основній частині, із збереженням Вашого авторства;) Покажіть клас!;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.