Карате: Чернівецька команда «Сін-Сьобу» привезла 10 медалей з міжнародного турніру

0

Минулої суботи, 18.02.12, вихованці спортивних клубів «Дзаммай», «Тайсен» та «Максимум» успішно виступили у міжнародному турнірі з карате (правила WKF) у м. Новоград-Волинський на Житомирщині.

Особливим форматом цих змагань є те, що проводять їх тільки у розділі особисте куміте (спаринг). Щорічний турнір зібрав найсильніші команди з 12 регіонів України та спортсменів із Білорусі. Усього за нагороди боролися 350 учасників у складі 21 команди.

В активі чернівецьких каратистів 3 золотих, 3 срібних та 4 бронзові нагороди. Це дозволило команді «Сін-Сьобу Чернівці» посісти друге місце у загальнокомандному заліку, що є гарним початком спортивного сезону. Перше командне місце здобув львівський клуб «Юніон», а третє – київський «Чемпіон».

Золоті медалі здобули Олексій Гоцуляк та Масим Канжа (категорія 7-9 років, клуб «Максимум», тренер – Павло Шестаков), та Кирило Гусельніков (10-11 років, клуб «Дзаммай», тренер – Святослав Сідлярчук).

Срібними нагородами відзначились вихованці клубу «Тайсен» (тренер Євген Мотовилін) – Арсеній Кирилюк та Дмитро Карвацький (10-11 років), Олена Прокопець (U-14).

Також у трійку кращих увійшли Ігор Шаповалов (10-11 років), Альона Савчук (U-13, клуб «Максимум»), Микола Яремчук (10-11 років, клуб «Дзаммай») та Павло Пентескул (7-9 років, клуб «Тайсен»).

Цього тижня спортсмени Чернівецької обласної федерації карате-до Сін-Сьобу братимуть участь у Міжнародному турнірі в Угорщині, а в березні у Польщі.

***

На фото: Максим Канжа (переможець змагань, клуб "Максимум")

Leave A Reply

Your email address will not be published.