Фото (Міс спорт-2011/12): Інна Сиротюк (спортивний туризм)

3

Майстер спорту зі спортивного туризму, керівник гуртка в Обласному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій.

Інна Сиротюк: «Для початку хочу ознайомити всіх із таким видом спорту як спортивний туризм, нажаль мало хто знає що це таке, адже він не є олімпійським видом спорту. Спортивний туризм поєднує значні фізичні та психофізіологічні навантаження на організм людини, висуває підвищенні вимоги до витривалості, спортивно-туристського вміння, прикладних навичок, загально-фізичної та теоретичної підготовки. А іншими словами, туристи – це всебічно підготовлені люди, які повинні володіти елементами багатьох видів спорту, а саме орієнтування і важкої атлетики (вага наплічника в середньому сягає 50 кг), легкої атлетики і скелелазіння, плавання ( при організації водних переправ) та гімнастики ( при наведенні навісних переправ) та ін. Крім цього вони повинні вміти  надавати першу долікарську допомогу, бути біологами, геологами, краєзнавцями, фотографами, кухарями і кулінарами!
А тепер трішки про себе: народилася я в м. Чернівці. Навчалась в ЗОШ №37. В 2001 році вступила в т/к «Пілігрим».
Займаюся спортивним туризмом вже близько 10 років під керівництвом тренера зі спортивного туризму Кіндрата Олександра Романовича. За ці роки чи мало досягла: у 2006 р. стала КМС, а вже в 2008 р. мені присвоїли звання МСУ.
Приймала участь у змаганнях з різних видів спортивного туризму, а саме з пішохідного, гірського, водного та спелеотуризму, спортивного орієнтування, пошуково-рятувальних робіт та екстремальних ігор. Є активним учасником Всеукраїнського дитячого громадського руху юних рятувальників «Школа безпеки».
Вигравала Чемпіонати області з техніки пішохідного туризму впродовж 2005-2008  років, в цей же час займала призові місця з спортивного орієнтування. У 2005 році стала чемпіонкою області зі спелеотуризму.
Брала участь в змаганнях не тільки обласного рівня, а й Всеукраїнського. З 16 років активно залучалася до участі в дорослій збірній області, де досягла значних успіхів. Так, у 2007-2009 роках виборювала 1 місця в особистому заліку на Всеукраїнських змаганнях (в закритих приміщеннях), у 2006 р. виграла Кубок України з пішохідного туризму. З гірського туризму: у 2007 р. посіла ІІІ місце на Всеукраїнських змаганнях, у 2009 р. – ІІІ місце на Кубку України. У 2009-2010 роках брала участь в екстремальних іграх: у 2009 р. на «Гран-прі «Хотинська фортеця» посіла ІІІ місце.
Крім змагань, неодноразово ходила в походи: 1-2 категорій складності з пішохідного туризму та 3 категорії складності з водного туризму.
На даний час продовжую займатись улюбленою справою, поєднуючи її з навчанням та роботою. Навчаюся я в ЧНУ на ІІІ курсі географічного факультету та працюю в Обласному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді керівником гуртка, раніше працювала тренером у ДЮСШ №4.
Неймовірно люблю спортивний туризм і все що з ним пов’язано! Люблю подорожувати; люблю просто милуватись природою; люблю відчувати в крові адреналін і чим його більше, тим більша любов моя до нього; люблю змагатись із сильними конкурентами; люблю перемагати себе, свої страхи і слабкості; люблю тренувати своїх діток. Завдяки туризму в мене загартувався характер та сила волі, сформувались погляди на життя та переконання. Завдяки туризму я стала такою, як я зараз є.
Отже, туризм для мене не просто хобі, а спосіб життя, а туристи не просто спортсмени, а велика сім’я!!!»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Аби підтримати спортсменку, достатньо надіслати на короткий номер 5109 SMS-повідомлення з текстом 1067 Х (де Х – прізвище претендетки на титул Міс спорт Буковина).

Голосувати можна до 15 березня 2012 р. включно)!

Фото інших претендеток можна подивитися тут:

З умовами конкурсу можна ознайомитися тут:

Більше про конкурс можна прочитати тут:

Послуга надається для повнолітніх абонентів усіх національних GSM операторів.
Вартість повідомлення  – 1 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ.
Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ.
Використання WAP оплачується окремо, згідно тарифного плану. Відправляючи замовлення, ви даєте
згоду на отримання додаткової інформації від компанії Агрегатор Мобільного Контенту про ії послуги
та послуги партнерів. Недотримання всіх умов відправлення СМС не гарантує успішне надання послуги.
Послуга надана при технічній підтримці контент-провайдера ТОВ «Агрегатор Мобільного Контенту».
Тел. підтримки (044) 4610081.
Увага! З одного номера зараховується 1 голос на користь однієї спортсменки (але з одного номера можна голосувати за різних претенденток).

***

3 Comments
  1. Мксим says

    я хочу трохи додати , що для мене є спортивний туризм , сортивний туриз – це спосіб життя . Саме цей спосіб життя дає натхнення та стимул для розвитку себе і всього що поруч .

  2. Інна says

    Максим, дуже влучне доповнення!!!

  3. інна says

    сестрьонка ти найкраща лю … тя (вітаю тебе)

Leave A Reply

Your email address will not be published.