Голосування: Визначаємо десятку кращих спортсменів Буковини-2011!

18

Лауреатів спортивного року на Буковині традиційно визначають за підсумками як «сухих» результатів, так і опитування серед фахівців та вболівальників.

Серед останніх завжди активними є і відвідувачі SportBuk.com. Тож запрошуємо до участі в опитування-2011!

Підтримати своїх фаворитів ви можете надіславши не пізніше 15.01.12 на короткий номер 5109 SMS-повідомлення з текстом 1067 Х (де Хномер або прізвище спортсмена).

Увага! З одного номера зараховується один голос на користь одного претендента (повторними SMS-повідомленнями можна голосувати за інших спортсменів).

Примітка: претенденти розташовані в алфавітному порядку.

 

***

Народний спортивний рейтинг Буковини-2011 (неолімпійські види спорту)

Для участі в SMS-голосуванні в неолімпійських видах спорту необхідно надіслати не пізніше 15.01.12 на короткий номер 5109 SMS-повідомлення з текстом 1067 Х (де Х – прізвище спортсмена).

Послуга надається для повнолітніх абонентів усіх національних GSM операторів. Вартість повідомлення  – 1 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ. Використання WAP оплачується окремо, згідно тарифного плану. Відправляючи замовлення, ви даєте згоду на отримання додаткової інформації від компанії Агрегатор Мобільного Контенту про ії послуги та послуги партнерів. Недотримання всіх умов відправлення СМС не гарантує успішне надання послуги. Послуга надана при технічній підтримці контент-провайдера ТОВ «Агрегатор Мобільного Контенту». Тел. підтримки (044) 4610081.

Претенденти:

Валентин АНДРІЄЦЬ (мотокрос). Кращі результати сезону-2011: Чемпіонат України (кантрі-крос) – 1 м (250 куб. см.).

Анна БЕЖЕНАР (панкратіон). Чемпіонат Європи – 1 м (55 кг, розділи «Агон», «Комбат»), Чемпіонат світу – 1 м (розділи «Агон», «Комбат»), фінал Кубку світу – 1 м (розділи «Агон», «Комбат»).

Іван БОЙЧУК (рукопашний бій). Чемпіонат Європи – 3 м (фул-контакт, 65 кг), Кубок України (командний) – 1 м, Чемпіонат України – 3 м.

Олександр ГОЛЯЧЕНКО (панкратіон). Фінал Кубку світу – 2 м (розділ «Грапл. ГІ», 70 кг), 3 м («Агон»), Чемпіонат України U-19 – 1 м («Комбат», «Агон»).

Роман ГРИФ (панкратіон). Чемпіонат світу U-19 – 1 м («Агон», 80 кг), 3 м («Ноу-Гі»), Чемпіонат України U-17 – 2 м («Агон»).

Михайло ГРУШКА (панкратіон). Чемпіонат світу U-19 – 1 м («Агон», 75 кг), 3 м («Комбат»).

Олександр ДОЖУК (карате). Етап «Золотої ліги» (Відкритий Чемпіонат Італії «Italian Open») – 1 м (U-21, особисте куміте, +78 кг), Етап «Золотої ліги» («Dutch open») – 1 м (84 кг),  Чемпіонат України WKF – 3 м (84 кг).

Олександр ДОСКАЛЬЧУК (панкратіон). Чемпіонат світу – 2 м («Комбат»), Фінал Кубку світу – 1 м («Комбат»).

Костянтин ІЛЬЇН (богатирське багатоборство). Ліга чемпіонів – 1 м (етап у Словаччині), 3 м (етап у Болгарії), рекорд України у вправі «Лог-ліфт» (Фінляндія), підйомі гантелі 115 кг (Ужгород). Фінал Ліги чемпіонів ще не відбувся.

Василь ЛІСЮТЕНКО (карате). Чемпіонат Європи SKIF (Угорщина) – 1 м (+ 75 кг).

Анатолій ЛЯГУ (панкратіон). Чемпіонат світу U-17 – 2 м («Агон»), 3 м («Ноу-ГІ»), Чемпіонат України U-17 – 2 м  («Агон»).

Андрій МАЛАЄВ (моторкос). Чемпіонат України – 1 м (кантрі-крос, 500 куб. см.).

Тарас МАНДРИК (рукопашний бій). Чемпіонат Європи – 1 м (фул-контакт, 85 кг), 2 м (лайт-контакт, команда),  Чемпіонат України – 1 м, Кубок України – 1 м (ком.).

Михайло МАРАНДЮК (складання шахових композицій). Чемпіонат світу – 1 м (багатоходівки), 1 м (триходівки).

Галина МАТЕЙЧУК (панкратіон). Чемпіонат Європи – 1 м («Агон», «Комбат»).

Ростислав МОКРІЙ (рукопашний бій). Чемпіонат Європи – 1 м (лайт-контакт, +95 кг), 1 м (команда), 1 м (абсолютна категорія), Кубок України (командний) – 1 м.

Євген МОТОВИЛІН (карате). Студент. Чемпіонат Європи – 3 м (ком. куміте), Чемпіонат України WKF – 1 м  (+84 кг).

Дмитро РУСУ (панкратіон). Чемпіонат світу U-17 – 2 м («Агон»), Чемпіонат України U-17 – 2 м («Агон»).

Роман СКИДАН (панкратіон). Чемпіонат світу U-17 – 2 м («Агон»), 3 м (розділ «Грапл ГІ»), Чемпіонат України U-17 – 3 м («Грапл. Ноу-ГІ»), Молодіжні ігри України – 1 м («Агон»).

Олександр СКРИПНИКОВ (мотокрос). Чемпіонат України – 1 м (ендуро, клас «Асболют»).

Дмитро СМАНДИЧ (пауерліфтинг). Чемпіонат Європи (юніори) – 2 м (93 кг), Молодіжні ігри України – 1 м (юніорський рекорд України).

Ярослав ТАРНОВЕЦЬКИЙ (більярдний спорт). Чемпіонат світу («Вільна піраміда») – 3 м, Чемпіонат світу («Комбінована піраміда») – 3 м, Міжнародний турнір «Чудова вісімка» («Динамічна піраміда») – 1 м, Міжнародний турнір «Кубок Кремля» – 1 м, Чемпіонат України («Динамічна піраміда») – 1 м.

Інна ТРОФІМЕНКОВА (пауерліфтинг). Моллодіжні ігри України – 1 м (два юніорські рекорди України).

Наталія ЧЕВКА (боротьба самбо). Чемпіонат світу U-20 – 2 м  (80 кг), Чемпіонат України – 1 м.

Юрій ЧЕРКАЛЮК (панкратіон). Фінал Кубку світу – 1 м («Агон»), Кубок України – 2 м («Агон»), 2 м («Ноу-Гі»), Чемпіонат України – 4 м («Ноу-Гі»).

Олександр ЧОБАН (спортивне орієнтування). Чемпіонат України – 2 м (багатоборство), 2 м (спринтерська дистанція), 2 м (довга дистанція).

Олег ЯСЕНЕЦЬКИЙ (пауерліфтинг). Чемпіонат Європи (юніори) – 3 м (59 кг), Молодіжні ігри України – 2 м, Чемпіонат України – 2 м (1 дорослий і 4 юніорські рекорди України).

Інший _________________________________________________________________________

Примітка: спортсмени розташованів алфавітному порядку.

Увага! З одного номера зараховується один голос на користь одного претендента (повторними SMS-повідомленнями можна голосувати за інших спортсменів).

***

За підсумками SMS-голосування будуть нагороджені по 3 кращих спортсменів з олімпійських та неолімпійських видів спорту (народна версія), а також 3 кращих юних спортсменів віком до 17-ти років (Олімпійські надії), крім тих, хто увійшов до офіційних топ-10.

18 Comments
  1. Олексій says

    От цікавості заради, який … складав цей список?
    Скажіть Георгій, на Вашу думку, чи не вартий потрапляння у цей список Руслан Гунчак? Чи для того слабкого на розум, хто складав цей список, заслуги Руслана ніщо? Тобто можна плювати на те, що команда Буковина успішно виступає в першій лізі, на те, що в цьому році Руслан став найкращим бомбардиром і гравцем Першої Лігі, що він також зараз є найкращим бомбардиром команди. Чи футбол неолімпійський вид спорту.
    Вважаю список складала некомпетентна людина.

    1. Шановний Олексію! Перш ніж звинувачувати інших у некомпетентності варто самому трохи поцікавитися темою, в якій звинувачуєте:)
      Руслан Гунчак – чудовий футболіст! Але… Чи відомо Вам щось про системи оцінювання результатів у спорті?..
      В Україні тепер чинна така система (олімпійські види):
      http://sportbuk.com/2009/05/polozhennya-pro-rejtynh-z-olimpijskyh-vydiv-sportu-v-ukrajini/
      В Чернівецькій області була прийнята місцева система оцінювання, навколо якої, як кажуть, “дебатували”:) Вона більш гнучка, але, зрозуміло, не настільки, щоби можна було отримувати залікові очки за місця у другому дивізіоні (у футболі це І ліга)…
      http://sportbuk.com/2011/01/u-poshukah-optymalnoji-systemy-otsinky-rezultativ-u-riznyh-vydah-sportu/
      Якщо Ви стежите за крайовим спортом, то маєте знати, що в рамках цього ж Буковинського спортивного рейтингу проводиться окреме опитування на визначення кращих футболістів краю. Тут, напевно, Руслан може бути явним фаворитом;)
      Гіпотетично за місцевою системою оцінювання (і визначення кращих) до десятки кращих можуть увійти і “ігровики”, чиї команди не посіли місце, за яке нараховуються очки… За нашою системою на опитування включали 15 кращих за “сухими” результатами, плюс ~5 вибірково з тих, хто набрав менше очок, але у більш популярних видах спорту (це все вирішується колегіально). Тобто футболіст міг би увійти до списку претендентів і, враховуючи популярність виду, увійти і до топ-10. Але не думаю, що це може бути представник другого дивізіону (І ліга)…
      Акцентую Вашу увагу, що тут йдеться саме про спортивні результати…
      А взагалі ніхто не заважає Вам та будь-кому іншому скористатися пунктом “інший”, вписати в SMS замість цифри прізвище і голосувати за Гунчака, Олійника (футбол), Мулну, Вітюка (волейбол), Мкртчяна (хокей на траві), Філіпчука (хокей) і т.д.
      Отже, спершу треба трохи роізбратись в ситуації, в т.ч. врахувати, що у Вас є можливість проголосувати за будь-кого з представників олімпійських видів спорту, якого немає в писку претендентів, а вже потім переходити до “атаки”:) Удачі!

  2. Олексій Пономаренко says

    Мені всі ці подробиці нецікаві, я читаю заголовок:
    Голосування: Визначаємо десятку кращих спортсменів Буковини-2011!
    Тоді пишіть, що визначається найкращий спортсмен Буковини але не з усіх спортсменів, а за системою певною, як в радянські часи.
    Мені нецікаві системи оцінювання, ви пропонуєте голосуванням визначити найкращого спортсмена і заробити певні кошти на цьому невідомо для чого, тобто народне голосування, а не ваша система. Якщо по системі нехай ваша система і визначає найкращого і не парили нікому мізки. Всі ці системи мені нагадують мою роботу, ви розумієте про що я)))
    Додав в ніку прізвище, щоб показати, що я не ховаюсь там за ніком)))

    1. Олексію, дякую за відкрите спілкування:) Визначається десятка кращих спортсменів Буковини! І цей заголовок відповідає суті. Якби ми написали, що визначаються найпопулярніші спортсмени, тоді, напевно, Руслана (і не лише) явно не вистачало би:) Повторюю, я вважаю Руслана класним футболістом! І його успіхи в “Буковині” (кращий бомбардир і гравець І ліги) – не найкращі в його кар’єрі, адже ж Ви знаєте, що Руслан виступав у вищому дивізіоні! І красені-голи забивав грандам;) Але при всіх наших і особисто моїх симпатіях до футболу і футболіста Руслана Гунчака, його СПОРТИВНІ успіхи у 2011 р. за жодною із систем не оцінюється жодним очком… І це не я вирішую:) Я за демократичність, тому в тому списку спортсменів, які набрали очки і мають “симпатичні” титули вищого спортивного гатунку, є можливість віддати голос за “інших”:) Ви тут сперечаєтесь, але станом на вочрашній день жодного голосу за “інших”, тобто за когось поза запропонованим списком, не було… Тобто Ви теж за Гунчака не проголосували, хоч і переконуєте в тому, що він гідний місця в топ-10:)
      Це нагадує наших політиків, які “ратують” за одне, але самі роблять інше:)
      Систему оцінювання, згідний, варто “освіжити”. А точніше усучаснити, зробити гнучкішою, щоби вона тонко реагувала не лише на сам титул, а й на популярність, масовість виду спорту, геогрфію розвитку і т.п. На цю тему пропоную Вам висловитися в коментарях під тим матеріалом про систему оцінювання, там це дуже доречно. І бажано одразу з пропозиціями конкретними, а не просто критикувати;) Удачі!

      1. Олексій Пономаренко says

        Не голосував поза пропонованим списком, тому що це як Кері Долего висувати у губернатори))) Якщо б звичайно розпіарити у футбольних колах, і якщо задатись такою метою, звичайно б можна було організувати перемогу Гунчаку) Адже я бачу, що на даний момент голосів не так багато, я все ж думав що лік буде на сотні чи навіть тисячі (тому і питання про гроші вже не актуальне я сам зрозумів відповідь), а не на десятки.
        Щодо системи оцінювання, мені важко звичайно про неї судити, адже детально не знаю цієї. Але перш за все, я вважаю, що люди ще досить мало знають про місцевий спорт. Незважаючи на те, що я цікавлюсь спортом, половини спортсменів із списку і я не знаю. Здавалося б нині у інформаційному просторі вже з”явились і спортивні передачі, і сайти є, і в газетах інфа, але всеодно, на мою думку інформації поки що мало, і більшість просто не знає своїх буковинських героїв.

        1. Згідний, в широких колах у нас відомі одиниці спортсменів… Про причини і реальні можливості покращити ситуацію – довга розмова… Але в цьому напрямку намагаємось рухатись… Щодо “перемоги Гунчака”, це, як кажуть, деталі, головне, що він на тому святу, думаю, точно буде відзначений;) А Долего на всяк випадок готуйте у губернатори:)

    2. Олексію, перепрошую, що пропустив запитання про гроші. Ми не укладаємо угоди з організаціями, які надають послуги коротких спец. номерів – немає сенсу, бо ж нам це треба лише раз на рік. За домовленістю з ТРК “Чернівці” працюємо на їхній угоді. Але якщо Ви думаєте, що тут йдеться про якісь великі суми, сильно помиляєтесь. Ціна спец. СМС – 1 грн. (звичайна СМС-ка вже й по 50 коп. є, тобто не така велика різниця). З цієї 1 грн. більше 70 коп. йде фірмі, яка надає цю послугу. Минулого року за все спортивне голосування було десь голосів 1000. Тобто за час голосування телеканалу дісталося менше 300 грн. Якщо врахувати, що вони крутили щодня по декілька разів ролики з претендентами на місце в топ-10 (а це попутно і пропаганда спорту), то, самі розумієте, ті копійки не “відпрацювали” й сотої частини наданих послуг. Так що не намагайтеся “заглядаи в чужі кишені” – там грошей майже немає…:( До речі, спершу ми домовлялися було з телеканалом, що на кошти від СМС-голосування будемо купувати спортивний інвентар для якогось інтернату і т.п. Але коли побачили, які суми, зрозуміли, що сенсу немає про це говорити…
      А одного року ми проводили голосування на звичайному номері. Тобт вартість в тому разі була звичайна для кожного оператора. Зате набагато складніше підраховувати. Плюс потрібно було чистити телефон від СМС. А тепер є можливість зберігати всі голоси в спеціальній електронці і якщо у когось раптом виникнуть сумніви щодо результатів, можемо показати і дати можливість самостійно перелічити. Одного разу чоловік захотів перерахувати. Вибачився потім, що сумнівався і перепросив за те, що забрав свій і чужий час:)

  3. Саша says

    Коли буде десятка по неолімпійським видам ? = )

    1. Саша, є деякі причини, через які голосування по неолімпійській топ-10 цього року, думаю, не буде. Десятка буде визначена старим методом – за системою очок. І буде “освячена” групою фахівців-керівників.

  4. Саша says

    Зрозумів, Дякую =)

  5. 1 says

    Чому нема голосування за найгарніших спортсменок?!

    1. Немає відчуття, що дуже багато людей очікують продовження цього проекту:)

  6. )) says

    Лабовський повинен виграти!!!
    Чи не так?

    1. Запросто:) Хоча поки що до лідерів далеченько ще:)
      Але головне, щоби Микола “виграв” в іншій “номінації”! Сподіваюсь, на шоу-програмі всі зрозуміють, про що я;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.